Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı içim annemin vasisi olarak atanma süreci..? [Hukuk]

1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Size sormak istediğim bir kaç soruda bana yardımcı olursanız sevinirim.

1 Vasi Davası (08.05.2014) açtım tahmini ne kadar süre içerisinde mahkemeden çağrılırım.
2. Vasi olmak istediğim (Annem) kişi adına ilk celsede vasi olabiliriyim. (Kardeşimin de haberi ve onayı var eğer kendisi için bir engel olmazsa kendisi de mahkeme günü gelecek)
3. Vasi Kararı Mahkemeden çıktıktan sonra hemen geçerli midir. Ayrıca belli bir prosedürü veya başka bir şey var mı?
4. Vasi kararının çıkmasından ne kadar sonra ÖTV istinasından yararlanarak araba alabilmek için mahkemeye dilekçe verebilirim.
5.Birde ÖTV siz bir araç alımı için müracatımda şöyle bir dilekçe yazmayı düşünüyorum.

Vasi'si olduğum .......... ......... Annem adına kendisini borçlandırmadan ÖTV muafiyetinden yararlanarak araç alımı yapabilmem için müsaadelerimizi saygılarımla arz ederim.

EĞER ZAMAN AYIRIP BİLDİKLERİNİZİ CEVAPLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
teşekkürler

Yakın zamanda benzer bir deneyim yaşayan arkadaşlar bilgi paylaşırsa çok yararlı olur...

Üst Alt