Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alacağım. Tavsiye edebileceğiniz araçlar var mı ?

Seyithan21

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse aralığa çıkmadan bende araç almyı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz araçlar varmı?

paranın durumunu,
engelinin durumunu,
maliyet fayda durumunu değerlendir kararını ver arkadaşım. biz ne dersek sadece kafanı karıştırmış oluruz.

renault bende tavsiye etmem en iyi mercedes bmw yeni modelleri olursa tavsiye edebilirim eskileri kayiyor cok,birde audi a 6 yeni modell...Rabbim hayirli bir araba almanizi nasip etsin kazasiz belasiz kullanmayi d dilerim...

istersen bende 1989 model mersedes 230 E var satıyorum çok ama çok temiz özel tertibatlı 3 ay önce tüp taktırdım kilometreye 260 krş yakıyor.kendim yeni araç aldım o sebepten satıyorum fiat olarakta 13.500 tl diorum

biraz bekle yeni honda civic çıkacak kasa değiştirecek bu ortalama 5 yıl gidecek kasa demek satarkende honda arabası zarar ettirmez ayrıca yeni çıkaracağı arabalarda 7 yıl garantili brc marka lpg kitide veriyor araba garantiden düşmüyor bu model çpk tutulacak al derim

Tavsiye edeceğiniz arabalar

Selam arkadaşlar araba almaya karar verdim ama istediğim arada tipi toyota corolla gibi olmasını istiyorum

tavsiyelerinize iğtiyacım var

Üst Alt