Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araba gayrimenkul mallara giriyor, gayrimenkul mal olarak fazla bir miktar gözüküyorsa vermezler. sağlık güvenceniz yok ise sadece yeşilkart başvurusu yapabilirsiniz.
bende cikrcaktimm giitigimde bana evli olma herekir dedilerr... manyakmmsiniz dedimm okul okuyorrum benn .... neyse baktimm kendi cabamla olmadii dayimii devryee biraktimm baska care yoktuuu..... yani 18 me yeni bastimm ..... verdiklerii cevaba bak su yesil kart burosunu yanii kusar bakmayin ama buroda calisanlarda haksizlik yapiyorr... yanii devlett diyor boyle deyinn.....
Bir yuh da benden Murat.
Bunlar gibi vicdan yoksunu, utanmaz istismarcılar olduğu sürece malesef gerçek hak sahibi olan engelli insanlar hep töhmet altında kalacaklardır.
sizi protesto ediyorum... madem durumunuz araba alaçak kadar iyi.. neden istismar ediyorsun gariban fakir fukara. aç bir parça ekmek bulamayan alsın diye çıkan yeşil kartı
birde soruyorsun araba alırsma yeşil kart iptal olurmu... ayıp yahu......... garibanın hakkını gasp etmeyin.
oyle bi kiyak yapamam sana.... ayrica biz ayiri sehirlerin insanlariyizzz bu imkansizz ama burodaki gorevliye bi 100 ytl veriisen 5dk da halaledeceks seninn isni bundan emin ol,,,,
hııım benim dayımda üst bürokrat hemde öz ayrı şehirlerdede olmamız hiç sorun değil sen bütün kaderdaşlarımızın hakklarına bu isimleri söylemekle çok iyi bir iş yapmış olacaksın
bu ismi soylemem iicnn bastaa anlimda geri zekali yazisi yazilmasi lazimm.... sanane dayimin isminden yavv halla halla,,,, cok mechulsam bu iyligi yapmak iicn kendi dayini ismini verr