Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort ameliyatı ve kapak değişimi için ne oran verilir?

Burada50

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar 2015 yılında aort ameliyatı ve kapak değişimi oldum,beloc, comodin ve tansiyon içiin karvezide isimli ilaçları kullaniyorum daha önce %30 rapor verdiler bir yanlışlık varmıdır tekrar heyete girmelimiyim

HDL=47 LDL=175 KOLESTEROL =247 Aurt Ameliyati oldum tansiyon icin raporlu ilac kullaniyorum hiper tansiyon kolestrol icinde raporlu ilacim var ATOR bu sartlarda yuzde kac rapor alırım

Öncelikle geçmiş olsun. Hipertansiyondan % 10 alırsınız. Kalbinize etki ettiyse % 20 olacaktır.
Aort ameliyatınız için vs illaki puan alacaksınız ama Hem tansiyonunuzun kalbinize etki edip etmediği hemde aort vs için Eko sonuçlarına göre karar veriliyor. EF değerine göre oran alırsınız. Kolesterol içinde % 10 alırsınız.
Benim tahminim siz %40 tan fazla rapor alırsınız. Kapak yetmezliğine % 10 verilirken değişimine çok daha fazlası verilir.
Ama dediğim gibi herşey EF değerine bağlı. Bence başvuru yapın.

Sagolun haktan bey daha önce sadece kalpten%30 vermişlerdi şimdi tansiyon ve kolestrol de eklersek sizce kaç oran olur

Burada50
tansiyon dan yazdıgım gibi % 10 veriyorlar. Ama Ekoya göre LVH varsa yani kalbe etki etmişse %20 oluyor.
Kolesterolda kalp oldugu için % 10 vermeliler. Ama hersey sonucta ekonuz EF değerinize ve karşınıza çıkan doktora bağlı

Cildiye oran verir mi acaba vücuttaki deformoler icin

Aort yırtılmasından ameliyat oldum.3 ana damar by-pass ve aort protezi takıldı,ayrıca aort kapakçığımda değişti.Aldığım rapor %63 ve 2 yıllık.
Kalp damar hiç oran veremedi,doktorun söylediği;rahatsızlığınız çok ciddi fakat bu hastalıkların belirli bir cetveli var burda aort diseksiyon için bir oran bulunmuyor bu yüzden düşük rapor çıkıyor denildi.%63 almamdaki asıl neden endokrin bölümü hormon hastalığım olması...

Aort kapak ameliyatı sonrası hangi oranda rapor alabilirim?

Slm ben 6 yıl önce aort kapak ameliyati oldum kullandığım ilaçlar warfadin tansiyon için kardeşidir kolesterol için atar birde co.irda ilaçlar raporlu kacta kaç rapor alabilirim

Üst Alt