Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖL sınav sonuçları 15 Eylül'de açıklanıyor. Ek sınav başvuruları 15-16 Eylül!

Arkadaşlar Ek sınav başvurusu için son gün yarın. Dönemi 8 ve üzeri ise, krediniz kaç olursa olsun başvuru yapabiliyormuşsunuz.

[FONT=Tahoma]1-Ek sınav 27 Eylül 2014 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılacaktır.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]2-Ek sınava Açık Öğretim Lisesi Yurt Dışı Programına, Açık Öğretim Lisesine ve Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerden kredisi ne olursa olsun dönemi 8 ve üzerinde olanlar ile dönemi 7 olup toplam kredisi 192 ve üzerinde olan öğrencilerimizden, öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. Yapılacak ek sınav dönemden sayılacaktır. Dönemi 7 olan öğrencilerimizden toplam kredisi 192’nin altında olanların kesinlikle başvuruları kabul edilmeyecektir.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]3-Ek sınav için başvurular 15-16 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]4-Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]5-Ek sınav ücretini yatıran öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]6-Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 16 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri mutlaka sistem üzerinden seçmeleri gerekmektedir. ( Ders seçiminizi yapmadığınız takdirde sistemin atayacağı derslerden sınava katılacağınızı ve değişiklik yapılmayacağını unutmayınız)[/FONT]

M.E.B. Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi | Hayat Boyu renme Genel Mdrl

Üst Alt