Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF dikey geçiş hakkında..?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
aöf dikey geçiş için gerekli belgeler neler bilen arkadaşlar paylaşırmısınız

AÖF Dikey geçiş linkini bulamıyorum..?

Arkadaşlar önce internetten kayıt yapmam gerekiyormuş dikey geçiş için linki bulamadım birde dikey geçiş için gerekli belgeler tam olarak neler yazarmısınız bir sorum daha var daha önceki üniversitemide aöfde okudum önlisans okurken öğrenci kimlik kartım vardı şimdi aöf bana dikey geçiş yaptığımda yeni öğrenci kimlik kartımı çıkarıcak

AÖF dikey geçiş yapanlar para ödeyecek mi?

arkadaşlar aöf dikey geçiş yapan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz siz dikey geçiş yaparken para ödedinizmi hiç lütfen acil yardım

bu soru benim içinde geçerli aof'e sormadan bilen varmı acaba? aof 3. sınıf dikey geçişle hazırlık okuyorum fakat derslerden çaktım.. 1 sene girmeyip dondurdum. şimdi harçlar kalktığına göre %40 üzeri raporumuda verirsem belli bir ücret ödemiyoruz sanırsam. sadece sınav ücretleri vs. gibi küçük ücretler verebiliriz.. (mi) ?

hayır hiç para ödemiyorsunuz. raporunuzu götürmeniz yeterli. ancak gitmeden önce erkek arkadaşlar eğer askerlikten muaf iseler askerlik şubesinden muaf olduklarına dair yazı alsınlar. her büro istermi bilmiyorum ama benden istediler.

sebboy:
arkadaşım engelli olarak hiç bir ücret ödemiyorsun..ben daha bugün kaydımı yaptırdım kamu yönetimi bölümüne..raporun olduktan sonra tamamdır..para yatırmadan gidebilirsin..hem ben sana bunu demiştim konu açmana gerek yoktu :)

golden_heart;

bende sorunun cevabını vermiştim.senin aynı şeyleri yazmana gerek yoktu. :p :)

ŞAKA KARDEŞİM ŞAKA PAYLAŞMAK GÜZELLL

yok sebboy ile özelden de yazıştığımızda sormuştu ondan belirtme gereği duydum :)

evet paylaşmak güzel..

bugun kafam karıştı karışık kuruşuk işler oldu ondan sordum arkadaşım yoksa biliyordum çok şükür kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım sadece 2 tanesı eksik onlarda bayrmdan sonra gelcek alıcam bakalım hangi kitaplar gelicek bugün başladım çalışmaya insan hakları demokratikleşme sürecinin bir konusu bitti çok sıkıcı bu kitaplar napıcam bilemıyorum:)

Açıköğretim DGS den kayıt oldum dün raporumla beraber ancak kitap veriyorlar mı? Ben almadım yoksa özel olarak kendimiz mi alacaz?

kitaplar konusunda benimde sıkıntım var. Yardımcı kitaplara güvenerek AOF nin kitalarını almamıştım. ama yardımcı kitapların artık basılmadığını öğrenndim. şimdi AOF bana kitapları verirmi sizce sistem de kitaplar alındı görünüyormuş. ama AOF görevlisi bana isterlerse kitapları daha sonra alabilirsin demişlerdi. dün arkadaşımı gönderdim sistemde kitaplar teslim alındı görünüyor demişler. ben kendim gitsem verirlermi sizce

Ben gittim aldım 2 kitap eksik verdiler ancak bayramdan sonra alabilirsin dediler, haberiniz olsun...

aöf dikey geçiş yapan arkadaşlarım imza atınızmı dikey geçiş yaparken

aöf dikey geçiş yapan arkadaşlarım imza atınızmı dikey geçiş yaparken herhangi bişey için

Üst Alt