Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri 23 Şubat - 2 Mart 2015

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
172
AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat (yarın) başlıyor. 2 Mart'ta kadar sürecek, 3-4 Mart'a kadar ise mazereti olanlar kayıt yenileme yaptırabilecekler. Bürolar haftasonları da açık olacak...

ders kayıtları için sadece internet kaydı yeterli mi? bürolara gidip kayıt yaptırıp kitapları da alacazz... nasıl dı yolu hatırlamıyorum?

Önce internetten ders seçiyoruz sonra aöf büralarında kayıt yeniliyoruz

Ders secip kaydi yeniledim kitapta onlarin olsun.

ben durum pasif görünüyor. neden acaba ?? ilk dönem kaydımı yaptıramamıştım ondanmıdır. ne yapmam gerekiyor acaba ?

Son düzenleme:
Açık Öğretim Fakültesi ,Bahar Dönemi Kayıt

Merhaba Arkadaşlar, size bir sorum olacaktı, açık öğretim fakültesi bahar dönemi kayıtları için, nasıl bir yol izlememiz gerekli.

Arkadaşım 1. sınıf ve izleyeceği yollu bilmediği için size danışmak istedik... :)

yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.. :))

Melodii
Arkadaşınız engelliyse sadece öğrenci girişi yaptığında kayıt yenileme menüsü geliyor kayıt bilgisi-not sistemi-kayıt yenileme gibi bir sırayı takip ediyor galiba. Buradan aktifleştiriyor. Sadece bu kadar, daha sonra isterse gidip kitabını alıyor bürodan.
Ama engelli değilse öncelikle harcını bankaya yatırıp daha sonra büroya gitmeli.

Üst Alt