Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da toplu taşıma ücretsiz.

ozturkahmet_25

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
En az % 40 özürü olan kardeşlerimiz Antalya' da toplu taşıma araçlarından üçretsiz yararlanabiliyor. Sadece yapması gereken özürlü kimlik kartı veya en az %40 özür durumunu gösteren raporun fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile Doğu Garajı civarı Sobacılar Sitesindeki A-Kent iletişim merkezine müracat edecekler, 10 TL karşılığında indirim kartına sahip olacaklar. Ayrıca ASAT engelli kardeşlerimize % 10 indirim uyguluyor. Bilginize.

İndirim kartın olmazsa otobüsler de problem yaşamıyorsun ama tramvay da problem oluyor..

konuyu anlamadım indirim kartıyla nasıl bedava oluyor

tamamen ücretsiz ben yararlanıyom saolsun belediye

Evet eğer indirim kartınız varsa herhangi bir ücret ödemiyorsunuz..

alo engelsiz taksi için bende kayıt oldum.dek gelirse bu hizmetede uye olam en kısa zamanda inş.16 mayısda antalya büyükşehir belediyesinde kent konseyine dahil oldum.toplantıya katılacaz inşallah.

izmir efesi;

indirimli kart: 65 yaş üzeri emekli, engelli ve gazilere verilen kartın adı... makineye okutunca ücretsiz geçiş diye sesli uyarı veriyor :)

antalyada ulaşım için tamam ama sudaki indirim çok az. türkiyedeki birçok ilin indirim oranları enaz %50 iken ,antalyada %10 çok az. bizim su faturası 35-40 tl arası geliyor. ödeme gününü 1 gün dahi geciktirsen hemen kesiyorlar ve kesim ücreti 20 tl bir sonraki faturana ekleniyor. diyelimki paran yok ödeme için gün aldın , aldığın gündede ödeyemedin yine bir gün geciktirdin al sana 20 tl kesme ücreti daha. faturayla beraber ettimi 80 tl. al sana antalya belediyesinin indirimini. .....

bahsettiğiniz olay herkes de aynı ise yandık valla su faturasını unuttursun sehir dışında olursun yatıramazsın...

tabiki aynı. engellilere de aynı. benim başıma daha bu ay geldi. 43 tl lik faturam bu aya 83 tl olarak yansıdı.

adanada da uygulama var %40 ve üzeri özürlü olanlar belediye otobüsü ve metroya ücretsiz biniş var ama özel otobüslerde bu uygulama yok.

Üst Alt