Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da iş bulmak zor mudur?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benin antalyadaki engelli arkadaşlarıma bir sorum olacak sorum şu
ben ardahanda bir kuruluşta asgari ücretle calışıyorum evliyim engelliyim ve bir kacgün sonra antalyaya taşınıcaz acaba antalyada özel sektörde iş bulabilirmiyim ve ulaşım halk otobüsleri vs orda ücretsizmi bilgi verirseniz sevinirim SAYGILARIMLA

Yaz sezonunda iş bulmak görece daha kolaydır herhalde. Ama tabii ki bu biraz da sizin mesleğinize bağlı... Gider gitmez İşkur'a kaydınızı yaptırın mutlaka.

sayın oturanboga yazın çalıştırıp kışın cıkartıyolarmı yoksa meslegim yokki engelli stadüsünde iş bakıcam lise mezunu muhasebe bölümüyüm böle iş kura tabiki kaydımı yaptırıcam bu imkanlarda bulabilirmiyim iyi ve devamli bir iş acaba

arkadaşım işkura en çok engelli ilanı veren illerin başında geliyor antalya iş için sıkıntı çekmezsiniz umarım ama tabiki ne kadar para alırsın orasını bilemem hakkında hayırlısı neyse o olsun

teşekkür ederim kardeşim bulundugum ilden hiç bugune geldim çıkmadım acıkcası tedirginim iş yönünden allah yardımcımız olsun

Üst Alt