Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da engelliler için su ve elektrik faturasında indirim uygulanıyor mu?

BsB

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ANTALYA'da
ASAT ve TEDAŞ'ta engellilere indirim uygulanıyormu.

Eğer böyle bir uygulama varsa benim %76 Down sendromlu kızım var özürlü raporu ve özürlü kimliği ile müraacat edersem faydalanabilirmiyim.

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim.

slm antalyada elektirikte indirim yok fakat suda yüzde 50 indirim var benim kızımda dawmlu ben yararlanıyoeum 1 senedir bilginiz olsun arkadaşlar herkeze iyi akşamlar

ben ASAT ta görüştüm memurlarla bana %10 olduğunu söylediler sizin yazınızı okumuştum %50 faydalanan arkadaşlarımız olduğunu söyledim bana kesinlikle olamaz bu indirim %10 dediler.
siz gerçekten %50 mi faydalanıyorsunuz eğer doyruysa benim ne yapmam lazım sizin gibi %50 faydalanmak için

Arkadaşlar Anltalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü özürlü kimlik kartınızınızın fotokopisi (%40 Özürlü enaz) ile başvurunuz özürlü abonelere indirim uyguluyor ama oranı bilmiyorum. Ama elektrik de indirim yok.

Adana da ASKİ SU faturalarında da indirim yapıyormuş bende duydum.Rapor,Özürlü Kimliği,İkametgah Raporu,Kendi İsmine veya Annesi yada Babasının adına olacakmış Faturası.Bende yaptırmayı düşünüyorum Fatura benim adıma zaten....

Kesin ve net %10 indirim alıyorum bende eğer varsa %50lik bi durum
uyarın bizide...

Arkadaşlar bende Eskişehir'de oturuyorum.Görevli memurun bana söylediği indirim %25 idi fakat ben faturaya baktığımda bunun %17 olduğunu gördüm.Gerçekten Eskişehir'de ki indirim nedir nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler

sayın üye,
antalya büyükşehir belediyesi su üçretlerinde  indirim yapıyor.Asata başvurunuz.
Tedaşla indirim olup olmadığnı araştırıyorum.İyi günler dilerim.

Antalya da bırakın suyu elektriği antkart bile ücretli

antkartlar artık ücretsiz acaba secim stratejisi mi yoksa kalıcı mı çok merak ediyorum Çünkü Özürlü Sınıfı Saçmalığı Vardı "AĞIR ENGELLİ" ibaresi Evet Olanlar Ücretsiz Yararlanıyordu Seçimlerden Sonra Görecez Bence Aynı Saçmalığı Tekrar Ederler Gibime Geliyor.

Ankara'da indirim yüzde 50. Şahsen ben yaptırdım, dün 10 lira fatura geldi. Aslında önceden yüzde 90'ı ama Gökçek Beye dokunmuş olacak ki kırpmış indirimi ...

arkadaşlar %50 indirim var su için fakat elektrik için yok elektrik idareleri özelleştiği için. 18 yaş üstü için kendileri 18 yaş altı için vasileri faturayı üzerine alması gerekli. engelli kimlik kartı ile su idaresine gidin sözleşmeyi engelli kişi adına yaptığınızda verilen giriş kaporasıda %50 indirimlidir

engellıye antkart ucretsız kım dıyor ucretlı dıye benım kartım arızalandı goturdum yenısının degısımı ıcın bıle ucret almadılar normal vatandastan ucret alıyorlar

Üst Alt