Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları engellilere ücretsiz mi?

elifsena

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesinde tiyatroya giden var mı aranızda?Tüm engellilere ücretsiz diye biliyordum fakat sadece bedensel engellilere ücretsizmiş. Ben işitme engelliyim eşim ortopedik ikimiz gitsek benden ücretmi alıncak?

AŞT - GişeBilgileri&E-Bilet

@elifsena bence %40 ve üzeri raporu (engelli) grubuna giren herkesi kast etmiştirler bence

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları
Tiyatro
Işıklar Cd. ABT sahnesi
[SIZE=3](0242) 249 53 26[/SIZE]

Arayıp daha sağlıklı bilgi alabilirsin.

elifsena Kurumların düzenlediği konser ve gösterimlerde engelli kimliğini ibraz eden kişilere ücretsiz veya 1-2 TL ücret alınmaktadır . Gişeden bilet alırken engelli kimliğinizi göstermeniz gerekiyor . Engelli denirken rahatsızlık türleri ayrım edilmemektedir .

Sanatçıların kendi düzenlediği gösterimlerde normal bilet bedeli alınıyor . Ücretsiz bilet veya indirimli bilet alma imkanı olmuyor . Örneğin belediyenin düzenlediği konserler de 1 TL ücret verirken Ferhan Şensoy un tiyatro gösterimine 50 Tl ödedim .

elifsena sadece fiziksel engellilere olacağını sanmıyorum, engelli kimliğini göstermen yeterli bence.

Üst Alt