Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anneme vasi oldum, defter tutmak ile ilgili sorularım var..?

dgnzcn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, anneme geçen senelerde vasi oldum, annemin akıl sağlığı ve vücut sağlığı çok iyi, boş zamanlarımızda sık sık gezeriz sadece banka işleri ile uğraşmasın diye annem yorulmasın diye vasi oldum, mahkemeden defter tutmam istenmişti ama ben hiç defter tutmadım, vasilik süresi 2 yıl dolmak üzere, annem bana emekli banka kartını vermişti ve tüm emekli maaşını istediğim kullanabileceğimi söyledi.

Bende annem için gereken masrafları yapıp, gezme, yeme içme vs gibi, emekli maaşından kalan ücreti kendi evimiz ve masraflarımız için kullandım annemin bilgisi ve kendi rızası ile.

Defter tutmadığım için yeni vasilik süresinde bana mahkemede sorun çıkarırlar mı? yoksa annemi mahkemeye götürüp, tüm maaşını isteyerek bana verdiğini, istediğim gibi kullanabileceğimi ve defter tutmama gerek olmadığını mahkemede beyan etsa, yani bu durumu annnem mi izah etsin ne önerirsiniz, bu işler nasıl oluyor acaba?

Üst Alt