Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem adına araç alırken vasi kararı mı gerekli!?

tuncay_49

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar yardımcı olurmuusnuz şimdeden tşkler.

benim annem böbrek yetmezliğinden preton hastası %90 raporlu. bi araba alacamm. annemim kulanamıyor vasi evrağı istediler ben de mürcaat ettim adliyeye haftaya gel dediler. ben vasi evrağını aldıktan sonra ne yapabilirim. ki biz dört kardeş ve babam 5 kişi kullanabiliriz
bide kısmet olurda alırsak annem olmadan aracı il dışına türkiye içinde başka şehirlere götürebilir miyiz

vasi niçin yapıyorlar sebep ne acaba arkadaşlar daha yolun başındayım lütfen hiç bişeyde bi bilgim yok bu konularda herkes bişey anlatıyor kafam allak bullak olmuş vaz mı geçeyim zaten 15 milyarı zar zor bir aray getirdim avantaşlı olur mu

kendinize iyi bakın

Vasi kararı da neymiş yahu! Hey allahım, her gün yeni bir şeyler yumurtlamasalar olmaz! Yani "daha kötüsü olmaz" demeye kalmadan daha kötüsünü ağzımıza tıkıyorlar bu memurlar!

Kim istedi vasi kararını? Yok böyle bir şey, sakın almayın.
Aracı kimlerin kullanabileceği, rapora işleteceğiniz ibareye bağlı: http://www.engelliler.biz/forum/oze...ler-tarafindan-kullanilabilir.html#post404773

Araçta annenizin olması şartı söz konusu değil.

%90 ve üzeri rapor alırsanız, ÖTV ve MTV istisnasından yararlanabilirsiniz. Başka hiç bir şart yok.

tşkler araçla hertarafa gidebilirmiyim annem olmadan vasi kararınıda bayii istedi mahkemeye verdik bakalım perşembe belli olcak herkes bişeyler diyor ne yapacağımızı karıştırıyoruz kimlarin kullanacağını notermi belirliyor trafikmi kim belirler tşk

Yok böyle bir şey... Kesinlikle annenize büyük haksızlık yapmış olursunuz vasi kararı çıkartmakla. Oy kullanmaktan tutun da, hukuki tüm haklarını yok etmiş olursunuz.
Araç alımında vasi kararı söz konusu değildir. Nokta.
Siz sadece ileride doğabilecek hukuki ve cezai sorumlulukları kabul ettiğinize dair noterden taahhütname vereceksiniz o kadar.

Evet bu vasii kararını ben araba alırkende istemişlerdi
Adamı dövecektim orada
bana diyor ki babana vasii vereceksin
yuh dedim ya sensin vasiilik dedim
Ben adamla pazarlık yapıyorum adam benden vasii istiyor..
:D :D
Zaten vasii veremeleri için aklı melekeleri yada imza atmak için falan ellerini (boyun aşağısı felc) kullanamamalı
adam bakacak neden ben buna
vasii vereyim ki demez mi
:D
saygılarımla canlar
TayTIS

akıl zayıflığı olan kişiler için VASİ OLMAK ŞARTTIR

Üst Alt