Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu nedeniyle çok zorlanıyorum. Ne yapabilirim?

Basturkh388

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yardımınız lazım.

Bana 1 sene once anksiyete bozuklukları teşhisi kondu. O zamanlar uyku ve yemek yiyemiyordum sürekli panik atak geçirdim. Vücudumun çoğu uzvu ağrıyordu. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kafamdan düşünceleri atamıyorumdum. Vücudumda sorun var diye düşündüm ve sürekli tahlil yaptırdım.
Psikiyatri 10 gün istirahat raporu verdi. İşe yaramazsa hastaneye yatıracağını söyledi xanax işe yaramadı paxera ve ativana döndürdüler. Zor toparladım.
Şu an askerdeyim 20 gündür yaklaşık uyku uyuyamıyorum ve yemek yiyemiyorum. Asteğmenim. ne yapmam gerekli korona sebebiyle birliklerden hastanelerede gidemiyorum. Hayata tutunamamaktan korkuyorum. Kendimi kontrol edecek gücü kendimde hissedemiyorum Nasıl toparlayacağımı kendimi kontrol edeceğimi bilmiyorum. Nasıl davranmam gerekir lütfen yardım edin!

Basturkh388

Anksiyete ve panik atak özellikle bahar aylarında tetikler.Kullandığınız ilacınız yokmu?
Size sevk alıp hastaneye gidin diyeceğim ama
şuan için hastaneler daha tehlikeli.

Panik bozukluk ve gelen korku nöbetleri(panik atak) insanı dehşete düşürür ama öldürmez korkmayın.

Şöyle düşünün,bu bendeki panik atak nöbetleriymiş,ve bu nöbetler beni asla öldürmez.
bu beynimin bir oyunu.bana hiç bir şey yapamaz
ve olmazda olmayacağını da doktorlar söylüyor diye kendine güven getir.

panik atak anksiyete insanı öldürmez bunu kendine kabullendir.şuan için hastaneler tehlikeli.ilacın varsa ilacını düzenli al.başka ne denir bilmiyorum/Geçmiş olsun...

Hayata tutunmak için bir sebebim yok diyor beynim, kendimi kontrol edemiyorum deli gibi sürekli volta atıyorum. Asteğmenim ölmek istemiyorum. Ama yaşayamıyorum.

Yok yok merak etmeyin ölmezsiniz,durumunu çok iyi anlıyorum ama şuan için hastaneler tehlikeli.
Biraz daha sabredin salgın geçince hastaneye sevk alıp gidersiniz.
İlacın varsa ilacını kullan.

Geçmiş olsun. Sevk alıp, bir askeri psikiyatr dr.' na görünün.
Lazım olan ilaçları reçetesiz alamazsınız.

Lütfen her derdin bir çaresi olduğunu unutmadan bir psikiyatra başvurun. Hayata tutunmak için o kadar çok sebep var ki o güzel hayatınızda. Lütfen herhangi bir intihar düşünceniz varsa erteleyin. Bir psikiyatra başvurun.

korkunuzu anlayabiliyorum bnde malasef sıkıntılar yaşıyorum aslında korkulacak bir durum yok ama malasef kendimizi kontrol edemiyoruz

Bugün rdm ile görüştüm. Kafamı toplamam lazım aklıma intahar düşüncesini getirememeye çalışıyorum. Ama nasıl yapıcam biliyorum. Salı gününe randevu verdi bakalım ne yapacağım

Bu durumda askerlik yapmak ne kadar zor anlatamam

Bendede 7 yıldır anksiyete var 1 yıldır ilaç kullanmıyorum 2 ay önce yavaştan yoklamaya başladı ve virüsten sonra adeta tavan yaptı her dakika dehşeti yaşıyorum doktora gitmek istiyorum fakat hastaneler çok riskli ne yapcam bilmiyorum ölmüyorum ama ölmekten beter oluyorum

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bide rütbeli personelim kimseyle savaşmaya gücüm kalmadı. Bakalım Allah kuvvet versin. Sonum ne olacak çok merak ediyorum

bence doktorla görüşünce ve iyi gelen bi ilaç verdikleri zaman iyilesirsiniz ...

PAXERA içicen(doktor yazacak tabi) sonra birşey kalmaz :D

Sana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.
Ne kadar saçma bir öneri yapmışsın.
Herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor.
Tek bir ilaç işi çözseydi, 250 tane anti depresan olmazdı.

Doktora çıkardılar intahar düşüncem sebebiyle psikiyatriye sevk ettiler ativan 25 mg ve anzyl verdiler 16 gün oldu değişme yok hala kafayı yicem artık duramıyorum heryer üzerime geliyor hep aklımda kendime zarar verme düşüncesi var bir türlü uyum sağlayamıyorum delirmek üzereyim

Artık akıl hastanesine yatmaya bile razıyım delirdim delirmek üzereyim

Üst Alt