Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozon Spondilit (as) için İstanbul'da güvendiginiz ramotoloji doktoru var mı?

alpkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu konuyu nereye yazcagımı bilemedim...

Ben bir yıldır Ankilozon Spondilit (as) hastasıyım, bir yıldır okmeydanı ssk'da ... isimli doktora gidyorum. ama açıkça söylüyorum, bu doktor tamemen işi paraya dökmüş! ilk önce muaynanesine gidiyorsun, sonra ssk'da sana bir kere bakıyo, ikinci defa gittiginde seni tanımamazlıkdan geliyo, ilgilenmiyo, sallıyo başından.
bir yıldır sözde tedavi oluyorum, en az on kere gittim, ilaç yazmakdan başka birşey yapmadı. tanımamazlıkdan geldi. muaynanesine gittigimde hoşgeldin canım diye karşıladı. yani işin özü bu doktor işi paraya dökmüş, paran varsa ilgileniyo, yoksa işi olmuyo sizle .

benim agrılarım çok şiddetlendi. sol boyun, sol kalça, sol bacak, sol kaburga kulaç ve kulagım çok agrıyo, ateşleniyo ve çok çıtlıyo. bütün kemiklerim kütürdüyo resmen ve şu son 1 aydır inanılmaz agrılar çekiyorum. işime zor gidip geliyom. doktora gittigimde sallıyo, git egzersiz yap diyo. hocam diyom hastalıgım çok ilerledi, bir kontrol edin, egzersiz yap diyip sallıyo. şu an çok korkuoym. agrılar günden güne arttı ne yapcagımı bilemez bir duruma geldim.
sizden forum arkadaşlarım tandıgnız bildiginiz sürekli kontrol olabilcegim bir doktor bilginiz var mı diye yardım bekliyom? bu hastalıga acaba ozon tedavisi ya da fizik tedavisi ya da bitkisel birşeyler yarıyo mu?
şu an 27 yaşındayım, inanın işe gidip gelemiycek kadar agrılarım oldu. şaşırdım kaldım. bana önerebilceginiz, sürekli kontrol altında olabicegim bir doktor var mı?
ne olur arkadaşlar yardım edin...

teşekkürler şimdiden

Gerçi bu vereceğim örnek ortopedi üzerine ama, yine de bir açılım olabilir diye düşündüm... Aynı hastalık sonucu ameliyat olup çift taraflı protez taktıran Salim yazmıştı:

kalca protezi amalıayatının korkulacak hiç bir yanı yok, bence hiç cekınmeden yaptıbilirsiniz. tabi bu iyi bir dr elınden gecerse. benım hocam çok iyi bir dr'du, tavsiye edrim.
PRF DR NAFİZ BİRSEL ögretim üyesi. cerarrahpaşa ortapedi servisinde calişiyor. özel muanehanesı yok. sanırım sadece polıkınlıkte bakıyor. ücret almıyor. yanlız amalıayatı yaparken kalca başına 2,430 ytl ödedim. ssk li oldugum halde bu parayı alıyorlar, haberiniz olsun. yalnız, sadece persembe günü polıkınlık günü, o gün muayene edediyor. sabahtan oarada olup sıra alabilirsiniz
saygılarımla [bkz]

ankilozan spondilit hastasıyım

slm alpkan kardeşım gecmış alsın diyorum ankolızan hastalıgı tedavisini yaptırmazsan eger gercekten çok şitttedlı agrılar veren bir hastalık gereklı acıklalamalı şu başlıklı yazıda yazdım oku kardeşım hiç kokma ve derhal cerrah paşaya git ve romotolojıde tedavini yaptır bir kuruşda para vermeyeceksın tamamı ben çok rahatladım insallah sende rahatlarsın ortapediye git ( prf nafiz birsel )hocayada bir görün ne gerekırse yyaparlar sana benımle iltibata gecersen sana daha detaylı bilgi verebilirim not sadedece perşembe günleri polıkınlıkte bakıyor çok sabahtan gideceksın mune sırası alırken nafiz hocaya diye söylersin
saygılarımla
msn adresım selocan_3452@hotmail.com

Akadaşlar ben 29 yıldır hollanda da yaşıyorum 30 yaşından itibaren sırtımda ve omurgalarımda ne olduğunu bilmediğim bir rahatsızlık başladı
3 yıl burda tedavi gördüm bana invalide statusü verdiler 2004 yılında
Türkiye ye yaz tatiline geldiğimde Karamanda tanıştığım genç bir doktor
hastalığımın anki lozon spondilit olduğunu ve
kendisine gelmemi bana yardımcı olacağını söyledi kendisine gittim
bana 3 gün birer tane iyne yaptı bana 7 yıl boyunca dünyayı dar eden ağrılarım bir gecede yok olup gitti.
Anki lozon hastası arkadaşların başvurmalarını şiddetle öneririm

Doktor Suat Kıyak 05336952848 Konyada
Kendilerinin bu konuda gniş caplı araştırmaları sürüyor
inşallah sizde ağrılarınızdan tez zamanda kurtulursunuz
saygılarımla Aşık Çağlari
www.caglari.com

Arkadaklar A.S hastasıyım ve bu rahatsızlık sakro ileit değimiz bir rahrızlıkla başlar kalçadan ağrılar olur yürüyemezsiniz ve omirilikğe gelgiğinde çok aşırı ağrı yapmaz asıl ağrı ilk başladığı yıllardır sonradan omirilik kamış gibi yapışmaya başlar ve hareket kısıtlılığı yaşarsınız ve yıllar geçtikçe boyuna doğru çıkar bu arada bir bakmışsınız eğilmiş bir adam olup çıkmışsınız.

arkadaşım çapa ramotoloji servisini tavsiye ederim bende orada tedavi görüyorum ve prf dr ahmet gül özel muayenesi var çok iyi bir doktor çapada tedavi sürekli konturol altında tutuluyosun ve faydasını görürsün inşallah geçmiş olsun

Kocaelıde doktor ayse cefle var tavsıye ederım . benı cok buyuk olcude ıyılestırdı agrılarım baya azaldı.

Üst Alt