Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankarakart refakatli kartımı iptal etti!?

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ankarakart refakatli kartımı 11.11.2014'ün akşamına kadar sorunsuz kullandım 11.11.2014 akşamı işten eve giderken kartı tekrar okuttum ve "KARTINIZ KARA LİSTEDE" diye iki kere anons etti ve gerçekten kartım kara listeye alınmış o anda herkes bana garip garip bakmaya başladı şoförde bana sen kartını başkasına mı kullandırdın dedi ama ben gerçekten kartımı kimseye kullandırmadım derdimi kimseye anlatamadım 2 gün sonra akşam 20:00'de Kızılay metrosundaki kart bürosuna başvurdum kartım gerçekten iptal olmuş, meğer Ego Genel Müdürlüğü talimat vermiş engelli raporlarında "AĞIR ENGELLİ" ibaresi olmayan bütün %60 ve üzerindekilerin refakatçileri iptal edilmiş, ama bana yeniden normal serbest kart verdiler yani artık refakatçi bulunduramıyacağım. Valla ben bu işten bişey anlamadım daha düne kadar kullandırdıkları refakatçili serbest kartımı neden iptal ediyorlar var olan hakkımı neden elimden alıyorlar...?

benim de %60 raporum var ilk başta bazı istasyonlar yanlış verdiler kartları raporunda ağır ağır engelli olmayanlarada %60 ve üzeri olanlara refakatçili vermişler seninkide o yüzden iptal olmuştur

Şimdi benim raporumda yüzde 75 e agır engelli işaretli ankarakartım dada refakatçi uygundur yazıyor şimdi iptalmi ollmuştur..?

Üst Alt