Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankarakart için günlük kota iddiası doğru değil

ForeverCeo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ankarakartlara günlük 4 biniş kotası konulduğu duyumunu almıştım. Öncelikle kartımı alırken görevliye sordum, kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylemişti. Geçtiğimiz Cuma günü biriken işlerimi halletmek için aynı gün içinde 9 kere otobüse ve metroya bindim, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bilginize...

kol gibi yasa var arkadaslar. kota olsa ne yazar? ucretsiz ulasim bizim hakkimiz sonuna kadar bu hakki kullaniriz. yarin yine parali olsa karti gosterir geceriz

kranki;

Arkadaşım İstanbul'da günlük 7 biniş kotası konuldu, ne kadar tepki gösterilse de bişey değişmedi. Inşallah Ankara için böyle uygulama yapmazlar.

ForeverCeo;

onu bi yapmislar sonra vazgecip kaldirmislar.subatin basibda farkettiyseniz tum turkiye'yi kapsayan engelli kolayliklari getirildi. antalya'da yeniden toplu tasima ucretsiz oldu. ankara yine ucretsiz oldu. indirimle girdigimiz muze, tiyatro(ozel) gibi yerler ucretsiz oldu.

ForeverCeo;

Şu anda İstanbul için limit falan yok, bilgileriniz güncelleyeyim.

Slm arkadaşlar ben Ankara'da serbest kartı cihaza okuturken ekranda 31.12.2014 yazıyor bu ne anlama geliyor yani her sene kartı yenileyecek miyiz...? Lütfen cevap verebilir misiniz...

murat6677;

Ocak 2015 de ayında Vize işlemi yapılması gerekiyormuş.. vize ilemi nasıl yapılacak Kart mı değişecek yada belgeleri tekrar mı istenecek bir bilgi verilmemiş sadece vize işlemi yapılacak deniliyor..

Bu vize paso kullanan öğrenciler, öğretmenler v.b. kişiler için geçerli, Engellileri ilgilendirmiyor sistemde görünsede önemi yok. Dikkate almayın.

İstanbul için günlük kota uygulamasını kaldırdıklarını bilmiyordum. Iyi olmuş sevindim.

bugün önemli birikmiş işlerim vardı o yüzden istemeyerek de olsa tam 12 kere (2 metro, 10 otobüs) kullandım hiçbir sorun yaşamadım. engellilere kota koyamazlar çünkü yasa resmi gazetede yayınlandı. merak edenler buradan okuyabilir

T.C. Resmi Gazete

Arkadaşlar istanbulda toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmak için ne işlem yapmak gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Yanılmıyorsam Hasanpaşa diye bi yerde belediyenin kart dağıtım merkezi var, engelli kartı fotoğraf ve yanlış hatırlamıyorsam 5 lira veriyorsun hemen kartı cıkarıp veriyorlar

Karakoy de tunelin arkasinda cikariyorsun resim raporun aslini kimliginle gidersen cikarabilirsin

Üst Alt