Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan araç ithal izin belgesi çıkartmak için gereken belgeler nelerdir?

lodos38

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaslar pazartesi gece kayseriden ankaraya gidecez ithalat belgesi almak icin. burdan giderken neler götürmemiz gerekli?
forumda 1 saattir arastırıyorum ama tam olarak toplayamadım. orya gidincede bi eksik cıksın ıstemıyorum.

1- h sınıfı ehlıyetım var
2- ehlıyete uygun raporum var.
3- ikametgah belgesi gerekiyormus.
4- nufus cuzdanı ve fotokopisi

baska gerekecek belge var mı?

bi de 2 yıl once yurtdısından gelen bı aracı alacam. o arac ıcın devir islemleri icin alıyorurum ithalat belgesini. acaba devir islemleri sırasında baska belgeye ihtiyac duyulur mu?

yardım edecek arkadaslara sımdıden tesekkurler.

O belgeler işini görür. Yalnız, birer tane aslının yanında fotokopilerini de götür...

tesekkurler.insallah bu gıdısımızde hallederek gelırız

İşin bittiğinde tüm yaptıklarını adım adım bu başlığa yazarsan çok iyi olur. Tecrübe...

ankadan ithal araç için gerekli olan belgeler

Sayın lodos 38 Ankarada gerekli olan belgeleri yazmışsın ama rapor tarinini ve raporunda özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi varmı bunu belirtmemişsin sadece h sınıfı sürücü belgesi için alınan rapor yeterli olmayabilir boşuna Ankaraya kadar zahmet etmesen iyi olur

o aldıgım raporda elden tertibatlı arac kullanabılır ibaresi ve yuzde 40 engel oranı yazıyo.ehlıyetıde bu rapora gore aldım ve ehlıyette elden tertıbatlı arac kullanabılır yazıyo.ayrıca rapor suresı yok.sürekli aldım

bi aksilik olmazsa alırsın kardeş bende kayseriden ama ben bi kaç ay sonra alcam yaptığın işlemleri yaz tecrübemiz olur.. Şimdiden hayırlı olsun..

tamam bu gece gıdıyoz gelince detaylı olarak anlatırım

selam arkadaslar.yukarda yazdıgım belgeler yurtdısından ıthalat raporu almama yetti.tabi hepsinin fotokopisi olursa yanınızda ıyı olur.gumruge gıttıgımızde once dosya alıp hepsını dosyaya yerlestırdık.sonra teslım ettık.ogleden sonra 1.30da heyet basladı.heyet kısa surdu.ehlıyete bakıp bıde engel durumuna bakıyolar.yarım saat ıcındede raporu verıyolar.rapor ısı bu kadar.bız aynı zamanda yurtdısndan gelen arac alacaktık.arac devır ıslemlerını tek basınıza yapmanız mumkun degıl.eger aracı bı fırmadan aldıysanız onlar halledıyo ama benım gıbı 2 yıl once gelen aracı elden alacaksanız is takipcisi tutacaksınız.zaten her yerde yazıyo ıs takıpcısız ıslem yapılmaz dıye.o konuda mecbursunuz yani.is takıpcısıne de 350 ytl verdık.50 de ordaki ıslemler ıcın gıttı toplam 400.devır ıslemlerıde carsamba gunu ogleden once bıttı.sadece kayserıden ustumuze alma kaldı onuda gelecek ay yapacagım.ruhsat falan benım adıma gececek.

İyi gözün aydın kardeş araç aldım deiyorsunya ne aldın öğrenebilirmiyiz :)

yurtdısından 2 yıl once gelmıs bmw 3.16 İA.8000 ytlye aldık.araba cok temiz.elden tertibatlı ama tertıbatı kullanmıyorum.otomatik olarak kullanıyorum.

sayın lodos38 aracın hakkında biraz bilgi verebilirmisin özellikleri hakkında mesela kaç model, km? kaçta teşekkürler

93 model.198 binde,motor cok temiz (ustalara gosterıldı),kaporta cok temiz,sunroof,elektrikli aynalar,otomatik ve elden tertibatlı,bordo renk

hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle bin

Üst Alt