Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da kişiye özel tabanlık yapan yerler..?

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
kişiye özel tabanlık yaptıracagım aranızda yaptırmıs oldugunuz veya bıldıgınız önerdıgınız bir yer varmıdır ?

Ayak fonksiyon Merkezi diye bir yer var. Birlik Mahallesinde. 225 TL ye tabanlık yapıyorlar. Önce 2 metrelik bir yerde yürüyorsun sonra vücudun ağırlığını ayakların nasıl taşıyor (örnek yüzde 30 sol arka ayak taşıyor yükü) onu tespit ediyorlar. Doktor var mı yok mu belli değil. Yılda bir kere geliyormuş. Sonuçları internetten gösteriyorlarmış. Nasıl bir tabanlık istediğini biliyorsan, kendi tasarımın varsa oraya yaptırabilirsin fakat ayağıma uygun nasıl bir tabanlık almalıyım sorusunun cevabını oradaki çalışanlar veremez zira ayak/ortopedi hakkında tıp bilgileri yok. Ha marangoza sormuşsun ha oradakilere. Doktor münnecim değilse internetten sonuçlara da baksa, ayağında yaşadığın sorunu bilemez, zira sorunun neden/hangi sebepten kaynaklı olduğunu bilerek görmüyor o sonuçları.

Ben de orayi buldum da internetten sen yaptirdin mi ? Bilgilerini paylaştigin icin teşekkür ederım

Emre bey merhaba . Tabanliklar protez ortez uygulama merkezlerinin atolyesinde yapilir.bunlari yapan kisilerde protez ortez teknikerleridir.tipki beyfendinin anlattigi gibi yapilan islem ve birkac cesit olan uygulamalarda vardir. Ben protez ortez teknikeriyim.o yûzden size yardimci olmak istedim .dilerseniz protez ortez uygulamasi yapilan bir kac yere yonlendirebilirim ya da siz internetten bahsettigim dogrultuda arastirma yapabilirsiniz

Benim ayak bilegim yanlis kaynadi tam basinc olmadigi icin sisme yapiyor yoñlendirirsrniz memnun olurum

Suand sihiyede bulunan anadolu ortopedi yeni bir sistem uygulamaktadir . Ayaktan alinan ôlcüye birebir uygun olmak ûzere makina bu islemi gerceklestirmektedir.benim daha önce calistigim bi kac yer var .Bu konuda benimde yapmis oldugum tabanlik tecrubelerim vardir. Isterseniz onlarin isimlerinide verebilirim. yaptirmak zorunda degilsiniz.sadece çözümün nerelerde aranacagini bilip bilgi sahibi olun 😊

varsa iinternet sitesi vs telefon numarası varsa verirseniz memnun olurum Ebrtgn
buldum ben telefon numarasını göruştum ama 300 tl diyor

Ben Ayak Bakım merkezine tabanlık yaptırdım. İyi bir malzemeden yapılmış olduğu izlenimini edindim. Belki benimkine özeldir ama ayakkabı mağzalarındaki tabanlıklara nazaran daha kalınca bir tabanlık olduğu için ayakkabıdan çıkan tabanlıkların yerine konulduğunda uymuyor, ayakkabı sıkıyor. Materyalin farklı olması dışında yüzeyi mağazalardaki tabanlıklara benziyor. Pek kullanma fırsatı bulamadım o yüzden sorunuza hemen cevap veremedim. Şimdilik günlük ayakkabılarıma metatars yastığı koyarak idare ediyorum.

ben tabanlıgı yaptırdım ama teknısyen bana ayak bilegimi destekliyecek bir ayakkabi önerdi sizin önerileriniz varmi marka farketmez ayak sağliğim söz konusu yardımcı olursanız sevinirim

emre bey oncelıkle gecmıs olsun dıleklerımı ıletmek isterim.

tabanlık konusunda gelecek olursa ayak fonksıyon merkezı hakkında yapılan yanlıs yorumları okuyup cvp yazmak ıstedım. ozugurg ayak fonksıyon merkzı. 10 yıldır sadece ve sadece tabanlık ve kınematık analiz konusunda hizmet veren bir kliniktir. ve bu analızlerı yapan arkadaslar marangoz deıl fızyoterpist ve protez ortez uzmanlarıdır. alanlarında gercekten ama gercekten uzamandırlar. tıp bılgısı olmayan dıye hıtap eden ozugurg.. kullanıcı beyfendı hayatında hıc bu merkeze gelmemıs ve tamamen suclayıcı msj yazmak ıcın kullanmıs bu platformu.
sızlerın tabanlık yaptırmak ıcın gıttınız merkezler analız yapıyoruz dedıklerınde bu analız sıstemlerını kuran ve egıtımlerını veren ayak fonksıyon merkezı dir. sadece bu konuya acıklıkl getırmek ıstedım. saglıklı gunler dılerım

Bu konuda güncel tavsiyeler ve fiyatlar nasıldır. Teşekkürler.

Ozugurg un bhsetripi merkeze gittik bizde, düzgün çocuklar. Tavsiye ederim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka bir yer bilen var mı ( Ankara ) . Teşekkürler

Üst Alt