Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da hangi hastane daha iyi çalışıyor?

sairyakamoz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Acaba ANKARADA hangi hastahane daha iyi niyetli rapor konusunda ve sol ayak + sağ elimde sorun var acaba rapor alabilirmiyim.

YAU yarın hastaneye gidecez daha bir kişi bile yazmamış.

Ankara'lı biri çıkmayınca dayanamadım feryadına..

Sevgili kardeşim, bu işin iyi niyeti, art niyeti yok ki.. Kastettiğin heyet raporu muhtemelen, bunu da sana hipokrat yemini etmiş doktorlar verecek, başhekim onaylayacak vs. O nedenle iyi / kötü niyete bakma, karşısına çıktığında heyetin neyse durumun çizelgeye göre verecekler raporunu.

Bir de tam olarak sorsan sorunu, aralıklı kateter sondadan tut otomobil kullanmak için H sınıfı ehliyete kadar pek çok nedenle rapor çıkarılıyor. Peki ya senin derdin, amacın nedir onu bir söylesen de herkes ona göre tecrübelerini aktarsa... Bence bu yüzden cevap veren olmadı, sorun tam anlaşılmadı.

Sevgiler

üstad alım satım yerine yazmıştım taşımışlar... ben önceden özürlü raparorunu alırken numune aynı rahatsızlığıma %20 verirken ssk %80 verdi nedersin bu işe. Araba almak için heyete gircem en iyisi ssk ya gidem.

sairyakamoz' Alıntı:
üstad alım satım yerine yazmıştım taşımışlar... ben önceden özürlü raparorunu alırken numune aynı rahatsızlığıma %20 verirken ssk %80 verdi nedersin bu işe. Araba almak için heyete gircem en iyisi ssk ya gidem.

Hah bak şimdi oldu, otomobil yani ehliyet almak için soruyorsun, şimdiden bir öneri gelmiş bile.

Sevgiler

Hacettepe hastaneside iyidir. Ben kuLak icin gittim bir sorun yasamadim. AsLinda sorun var, nedir dersen. Rapor icin ikiLemdemi kaLdiLar ne, pazartesi randevu aLsin birde ben bakayim diyen doktor bayram tatiLine girmis :) Gerci randevu aLmami soyLeyen baska bir bayandi ama. HayirLisi.

Bende başka hastaneye gittim bayramdan önce çıkar sandık çıkmadı bugün ben aradım öğrendimki heyet tekrar çağırıyormuş beni topluca seyretceklermiş filmi baştan offf offf. sizce durum ne olur hadi bakem hislerinizi bekliyorum. :roll:

Üst Alt