Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli ankarakart alma prosedürü nedir?

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
ankarada engelli ankarakart kullanmak ıcın nasıl bır yol izlemeliyım hangı belgelerle nereye gıtmelıyım şımdıden teşekkurler

Raporunla veya Başbakanlık Özürlü kimlik kartın varsa oda olur,1 adet fotoğraf,5 TL...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasından (Halkla İlişkiler) bölümünden veya 153 ü arayarak bilgi edinebilirsin...

Akköprü Metrosunda Ankarakart Kart Merkezi Var Orası Genelde Boş Oluyor..
1 Adet Resim Engelli Kartı sağlık Raporu 5 Tl (Raporun %60 ve ağır engelli ibaresi Var ise Refakatçılı Kart Alabiliyorsun) Belgeleri Tarayıcıdan tarayıp asıllarını geri veriyorlar Bilginize.....

%50 raporum varsa ögrenci falan mı veriyorlar

Öğrenci falan vermiyorlar SERBEST binebileceğin yani ( ücretsiz bineceğin ) kart veriyorlar...

Emre ;

Raporun %60 ın altında olduğundan indirimli kart verecekler. % 60 ın üzeri serbest karttır. Metro ve EGO yu indirimli kartla kullanabilirsin.

INSUARIST arkadaşım diğer arkadaşlar doğru söylüyor sen yanlış bilgilendirme yapıyorsun, %40 ve üzeri tüm oranlar serbest kart alabiliyor artık, senin dediğin 01.01.2014'ten öncesiydi, lütfen bilgi kirliliğine dikkat edelim...

%40 ın ustunde olunca ındırımlı kart verıyorlar yanı teşekkur ederım :)

Merhaba,

Anladığım kadarıyla %46 raporum ile ücretsiz ulaşımdan yararlanabileceğim serbest kart alabiliyorum. Fakat benim raporum 2000 yılında verildi. Benden yeni tarihli rapor isterler mi?

INSUARIST ,

Bildiğinden mi yoksa laf olsun diye mi cevap yazdın..? Yanlış yönlendirme yapma bilgin yoksa..!!!!

%40 raporu ve üstü olan herkes SERBEST 1 geçiş kartını alabiliyor...
fatihyp,

Başbakanlık kimlik kartın varsa eğer onunlada başvurabilirsin...

fatihyp Raporun Sürekli ise Tekrar Rapor İstemezler (benden İstemediler benim rapor tarihim 2001)

gönülyarası;

Hay ağzına sağlık gönülyarası arkadaşım, ben Türkçe açıklama yapıyorum adam hala aynı soruyu tekrar ediyor, yazık oluyor valla...

Peki arkadaşlar serbest kart alabilmek için ikametgahımız Ankara mı olması gerekiyor?

Akköprü'deki Ankarakart işlem merkezinden, başbakanlık engelli kartı, kimlik, bir adet fotoğraf ve 5 tl karşılığında 5 dakika içinde serbest kartımı aldım.

Üst Alt