Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ÖMSS eylemi yapalım

mersinlix

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 aralık"Dünya Engelliler Gününde" ANKARA'da buluşalım..

ÖMSS de yaşanan kadro ve atama sorunlarını hep bir ağızdan dile getirelim.

Belediyeler ve yerel yönetimlere verilen at yapı düzenleme süresinin bir daha uzatılmaması için bir daha seslenelim.

Bizlere fırsat verildikçe , herşeyi başarabileceğimizi duyuralım.

Bir olalım , birlikte olalım , herkesin sesini duyuralım.. Var mısınız ?

Not: Fırsatı olmayan uzak vs sebebler ile ankaraya gelemeyecek ise , kendi şehirlerindeki kardeşlerimiz ile
bir araya gelsinler.

degerli site yoneticilerimiz,engelli federasyonlari ve dernelerimiz lutfen bu konuda bize yardimci olunuz bizlere boyle anlamli gunde onculuk etmenizi talep ediyoruz lutfen yardim edin?

3 aralık"dünya engelliler gününde" ankara'da buluşalım

slm arkadaşlar ankarada buluşma düzenliyoruz katılım güzel olursa sesimizi hem görsel hem de yazılı medyada duyurabiliriz

bu bir multi konudur

Memurlar.Net - Forum
3 Aralik Dunya Engelliler Gunu Ankara'da Bulusmak icin Destek Istiyoruz

sizinde bildiğiniz üyeliğiniz olan engelli siteleri forumlarına konu açarak sesimizi daha uzaklara duyurabilirsiniz

katılacak arkadaşlar ben de katılacağım diye bana özel mesal atsınlar liste yapacağım

arkadaslar lutfen bu konuya duyarsiz kalmayin atama bekliyen butun arkadaslarin yararina olacaktir.ulusal basinda cok onemli 4-5kanaldan haber icin soz almis bulunmaktayiz insallah turky.saktlr.konfrds.bask.bu eylemi gerceklestirecegiz

degerli engelli arkadaslarim herkes bulundugu ildeki engeli adi altinda federasyon,dernek,stk vs gibi kurumlarla temasa gecin ve katilim icin ricada bulunun lutfen bu konuda haberdar edin

3 aralık dünya engelliler gününde ankarada ömss eylemi yapalım

ARKADAŞLAR ÖMSS ATAMA KABUSU DEVAM EDİYOR. HAKKIMIZI VE SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN EYLEM YAPMALIYIZ

ARKADAŞ LİSTENİZİ SAYFALARA DUYULABİLİRSEK BELKİ BÜYÜKLERİMİZİN KULAĞINA GİDER BELKİ

Sesimizi duyurmalıyız. Dernekler konfedarasyonlar vs örgütlenmeliyiz. Ayrıca sosyal medya (facebook tweetter vs den davetler göndermeliyiz.

etkinliği ne kadar kişiye gönderirseniz o kadar engellilerin hakları yenmemiş olur

2.ek yerleştirme eylül ayında yapılacak söylenen atamalar kasım ayı hatta 2013ün ilk üç ayına sarktı bu ertelemeye sesimizi duyurmalıyız

herkese ricam sizlerden arkadaş listenizi davet edin

(NOT: AMACIMIZ HİÇBİR SİYASİ OLAY VE TUTUM ÇIKARMAK DEĞİL....

HAKKIMIZ OLANI ATAMANIN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI SAĞLAMAKTIR....)

FACEBOOKTA ENTKİNLİK YAPTIM LÜTFEN KATILIN VE ARKADAŞLARIMIZI DAVET EDELİM TIKLAYINIZ

Ses yükselmedikçe kimse kulak kabartmaz arkadaşlar..
Herkes bi ucundan tutacak ki hakkettiğimizi bari alalım.

Örnek olarak öğretmenler: Sürekli olayı gündemde tuttular. Sonunda 40.000 kadro aldılar.

Herkes, Engelli dernekleri ve kuruluşlarını bu konudan haberdar etsinler.

Evet bizde engelliler olarak sesimizi gür sesle duyuralım. Sayın Bakanlar birbirinde habersiz açıklamar yapmasın ne olacğı belli olsun ne kadar alım olacağı lşütfen tek ağızdan yapılsın zaman verilsin şeddeli açıklamalar yapılmasın.Bulanık suda balık avlanmasın

Bakin kardeslerim -Cok yerlerde cok seylerde haksizliklar sizin olmus duyarsizlikdan-Duyarli olup hepiniz cok seyler basarirsiniz.Daha bu gün bir kardesimiz yüksek kaldirim neticesi hakkin rahmetine kavustu .Engelsiz olanlar vurdum duymaz olabiliyorlar sizler sahip cikin durumunuza-Mesela bakim parasi hususu adaletsizligi gibi daha bir cok seyler-Düsünebiliyormusunuz engelli özürlü 100 de 100 de olsa kanunlarin mevzuati agir yük veriyor üstüne üstlük-1liraya sebep kimisi bakim parasini alamiyor .Ne bilim iste bir yerlerde sizlerde demokratik olarak haklarinizi birlikde arayin meydanlarda aclik grevi gibi medeni protesttalarda bulunun-Adamim var i önemsemeyin -Görevinde ödevini yapmayan kamu personelini korumayin .ödevini yapmasi icin ugrasalim-O ekmek derdinseyde bizde aynen öyleyiz-O zaman haksiz yere ne diye palazlanmasina yardimci olalim-Ve sakin unutmayalim Herhanfgi bir sekilde Böyle durumda olan kim var ise devletimizde devletin sorumlulugundadir Yani biz vatandaslarin.Sorunu ana babasina kardesine yükleyemeyiz.Büyük haksizliktir -Zaten devlet olma toplum olmadir 9 milyon engelli vatandasimiz 70 ilyonun sorunudur -

ankara ya giden arkadaşların ısrarcı olması gerekir ki onlara gaz sıkılsın bir kaç kişi etkilensin ancak o zaman gündeme geliriz sakin gecen bi reylem bu türkiye de haber olmuyor olsada gündemde uzun kalamıyor maalesef.sözlerimi yanlış anlamayın taşkınık yapalım demiyorm bize müdahele edilmesse sesimiz çıkmaz kısılır.polis engelind çatışmayalım ama durmayalımda emin olun müdahele edilecektir karşımızda engelliler var demeyecekler işte o zaman gündem oluruz bu ülkede adam gibi eylen yapıpta sonuç alan var mı?

ben izmirdeyim katılmam imkansız ama kalbim sizinle tam destek veriyorum bu konuya bende ömss mağduruyum.

Evet olacak adam gibi eylem, öyle tek basina degil ,adamlarla. 9 milyon engelli sesinizi yükseltin kamuda, birlik beraberlik icinde.Devletimizin sosyal taraflarini ön plana getirmesi icin ugrasin .GÖREVLERINDEKI ÖDEVLERINI dogru hakdan yana yapmalarini saglayin böylelikle -ve hakkiniz.evet evet manevi olarak katlandiklariniz en zoru biliyorum ama maddi olarak devlete böyle bir isin yükü olmamali-Hatirliyorum cepleri ile konusanlari bosu bosuna devlet her konusmadan 1-2 kurus alsa maddi tarafi hayli halledilmis olur -O bosuna konusanlarda bir hayir islemis olur güzel bir olusum icin-Devletin bu ise daha iyisahip cikmasi iicin devamli demokratik eylem protesto hatta aclik grevi - -Insallah basaririsiniz .Hakkiniz cünkü

3 Kasım Engelliler Gününde ANKARADA Buluşalım.

merhabalar değerli arkadaşlar. günlerdir yoğun mücadelemizi sürdürmemize karşın millieğitim bakanlığı malesef bugüne kadar hep mücadelemize karşı sessiz kalmış lehimizde hiçbir açıklama yapmamıştır. hakkımız olanı millieğitim bakanlığının vermeyeceğini mücadele sonucunda hakkımızı alacağımızı hepimiz bilmekteyiz. ben elimden geleni ardıma koymayarak ulaşabildiğim tüm yetkililere maduriyetimizi anlatıyorum. herkes bu konuda kahraman rolü oynayıp konuyu çözeceğiz diye yalan söylüyorlar. umarım rollerini gerçekleştirirler. değerli arkadaşlar galiba benim mücadelem sönük kalıyor. artık birlikte hareket etme zamanı gelmedi mi sizce. zaman sesimizi daha güçlü duyurma zamanıdır. 3 Kasım engelliler gününde engelli öğretmenler olarak ve ya Engelli öğretmen olup memurluk yapan arkadaşlar olarak ankara'da bir yürüyüş düşünmekteyiz. artık örgütleniip bir araya gelip sesimizi çıkarmalıyız. kimler katılabilir. haydi lütfen bu konuda desteklerinizi görüşlerinizi bekliyorum. çevrenizde katılabilecek arkadaşları da bu konuda örgütlemeye çalışalım . sosyal medyadan da duyurmaya çalışalım. 50-60 kişi olursak yeterli. tabi ne kadar çok olursak bizim için o kadar güzel olur. arkadaşlar çarşambaya kadar gerekli katılım sağlanırsa öğretmenler gününe yetiştirebiliriz. aksi taktirde 3 aralık dünya özürlüler günü için düşünebiliriz. ben konu ile ilgili basınla gerekli çalışmaları yapacağım. . mutlu günler. ( Türküdostları)

Memurlar.Net - Forum

Arkadaşlar bu çağrıya kulak verip hem kadro sayısını arttırmak, hemde MEB öğretmen alımını sağlamalıyız. Desteklerinizi bekliyoruz. En yakın zamanda nerede buluşacağımızı bildireceğiz.

TÜRKİYE ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER FEDERASYONU
Adres: Arpa Emini Mah. Dr. Ahmet Paşa Sok. No:1 Çapa - Fatih - İstanbul 34093
Tel: 212 635 94 82 Fax: 212 534 59 80

Görme Engelliler Fedarasyonu
GMK Bulvarı No:55/2 Maltepe/ANKARA
Tel: 0 312 231 07 06

Görme ve İşitme Engelliler Federasyonları Ortak Adres
Adres: GMK Bulvarı No:55/2 Maltepe/ANKARA
Tel: 0 312 231 07 06

Kimler Yakınsa Lütfen Buralara destek olması için ulaşssın

degerli engeli kardeslerim Ankara daki eylem organizasyonunu Turkiye Sakatlar Konfederasyonu ustlenmis bulunmaktadir.Bu mitigimiz genis kapsamli olacak mitingin saatini ve yerini bugun veya yarin tsk aciklayacak

Ozellikle ankara'li omss zede arkadaslar katilim nekadar cok olursa sesimiz okadar cok cikar mutlaka orda olmaliyiz omss 2.atamalarinin gecikmesini dile getirmeliyiz.
Diger sehirlerimizdeki engeli arkadaslarda illerinde bulunan engelli fedrsyn.dernek vs gibi stk lardan ulasim icin yardim talep edin yardimci olacaklardir 3.aralikta ankarada bulusmak temenisiyle

nekadar cok katilim olursa sesimiz okadar cok cikacak haklarimizida okadar cok cabuk aliriz

Degerli engelli arkadaslarim yarin(3.aralik) Ankara'da GMK Bulvari 32/6 Demirtepe de TURK.SAKATLAR KONFEDERASYONUN onculgunde yapilacak olan OMSS MITINGINE(eylemine)katilimanizi onemle rica ediyoruz
miting tamamen yasal valilikten izin alinmistir

Üst Alt