Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani işitme kayıpları iyileşme gösterirken tekrar kötüye gidebilir mi?

gümledi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sizlere bir sorum daha olucak
ani işitme kaybı iyileşme yönünde ilrelerken daha sonra tekrar kötüleşebilir mi
benim problemim koklea da şu sıralar doktoruma soruyorum durumu bana söylediği sadece zaman gösterecek diyor acaba bir problem var da bana mı söylemiyor
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
kusura bakmayın çok soru soruyorum ama en iyi bilgiyi sizlerden alabileceğimi düşünüyorum

HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

eger isitme kaybinizda duzelme varsa cok cok sansli azinlikta olanlardansiniz bu kadar zamandir ne doktorlar ne ilaclar yaptigim halde gun gunden beter oldum doktor sozu duydugumda kusasim gelsede su sizin isitmenizi iyi eden doktorunuzu bura yazmanizi rica ediyorum
benden gecti belkibaskalari tedavi olur neler yaptiniz tedavi olarak doktorunuz size nasil bir tedavi uyguladi
tesekkur ederim

aik

selam shukufe ben bir iş kazası ile aik na maruz kaldım yakınımda oluşan (kapalı alanda) yüksek sesli bir patlama sonucu aik oluştu.
Yapılan tetkikler (standart) deniyor ilk etapta odyometri testi,daha sonra 1 haftalık hastahanede serum ile uygulanan ilaç tedavisi ve 1 hafta sonun da periyodik olarak odyometri testleri felan ama yinede doktorum ilersi için kesin bişi söylemiyor db bazında biraz iyileşme var ama ben yinede korkuyorum tekrar kötüye gitmeye başlar diye işte benim zaafım burda başlıyor (ACABA TEKRAR KÖTÜLEŞMEYE BAŞLARMI DİYE KORKUYORUM)benim merak ettiğim konu da bu.

şimdi iyileşme de yol katederken daha sonra tekrar kötüleşme olabilirmi veya oluyormu bunu bilmiyorum bana bu konu da yardım ederseniz sevinirim

Ani işitme kayıpların ilk 48 saat çok önemli ilk 48 saat tedavi edilirse %80 ne varan düzelmeler oluyor.özellikle oksijen tedavisi bu na örnek verilirse cumhurbaşkanımızın ani işitme kaybı acıbademde %98 oranında düzeltme yapmışlardı.ama dediğim gibi ilk 48 saat çok önemli tekrar nüksedermi onu bilemem ama vücuduna dikkat etmekte fayda var

satlas kardeş sana teşekkür ederim yeni bir bilgi verdin bana bana şimdiye kadar hiç oksijen tedavisi uygulanmadı uygulanan tedavi şekli şu.
Patlama sonucu işitme kaybı olduğu için patlamanın ertesi gün hastanede tedaviye başlandı ilk önce odyo testi uygulandı 110 ile120 db arası olarak ölçüldü işitme kaybım daha sonra 1 hafta hastanede serum ile ilaç tedavisi uygulandı ve 10 günlük (istirihat)rapor döneminde ilaç tedavisine devam edildi ve haftalık kontroller ve 1,5 ay sonrada kulaklık tamaya başladım şu düzeyde dr um bana yinede % kaç işitme kaybım olduğunu bile söylemedi ama önümüzdeki hafta özür raporu verecek bakalım işitme kayıb oranım sol kulak 90 db sağ kulak 75db acaba bu sonuçlara göre %kaç olur işitme kaybım merak ediyorum.
İşitme cihazını aldığım yerdeki odyometri uzmanı kendince bir hesap yaptı ve %98 çıkardı ama yinede bilemiyorum aklım karıştı bana bu konuda yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden sağolun

teşekkür ederim soykankaan kardeşim bakalım önümüzdeki hafta raporlarım çıkacak ve kurumun durumuna göre hareket etmeye karar verdim kurumun tavrı ne olursa ona göre tavır alıcam hayırlısı be kardeş .

BURADAKİ ARKADAŞLAR SAYESİNDE BAYA BİR BİLGİ EDİNDİM BAKALIM İLERİDE BİLMEDİĞİM KONULAR OLURSA YİNE SİZLERDEN BİLGİ RİCA EDİCEM Engelliler Biz PlatformuN DA BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM VERMİŞ OLDUKLARI BİLGİ VE TAVSİYELERDEN DOLAYI ÇOK SAĞOLUN:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Üst Alt