ben 25 yaşındayım altı aylıkken iğnenin kan damarıma gelmesi sonucu engelli oldum. ama hiç kafama takmazdım, taki bu olya kadar. lise sonda bir kıza aşık oldum. o da bana. deliler gibi sevdim, okul bitice evlecektik. kız benim engelimi hic önemsemiyordu ve beni gercekten seviyordu. okul bitti üç yol geçti evlenmeye karar verdik, kızın ailesi karşı çıkınca kaçmaya karar verdik ve bir gece kaçtık. ama nikah olacağı gün annesi ve babası kızla görüşmek istediler biz de izizn verdik. ailesi kıza o özürlü sen sağlamsın nasıl kendine yakıştırdın demişler ve anlarsınızya
başka şeyler işte. kız yine vazgeçmeyince babası kızı beni öldürmekle tehdit etmiş ve korkusuna evlenmekten vazgeçti ve beni babası yerine kızın kendisi öldürdü
sadece engelli olduğum icin ve hayatımda ilk defa halime isyan ettim. elimde olmayan bir sebebten sevdiğimi elimden aldılar. dünyam yıkıldı ve şimdi sizin sayenizde yeni bir dünya kurmam gerek
yardım eder misiniz
başka şeyler işte. kız yine vazgeçmeyince babası kızı beni öldürmekle tehdit etmiş ve korkusuna evlenmekten vazgeçti ve beni babası yerine kızın kendisi öldürdü
sadece engelli olduğum icin ve hayatımda ilk defa halime isyan ettim. elimde olmayan bir sebebten sevdiğimi elimden aldılar. dünyam yıkıldı ve şimdi sizin sayenizde yeni bir dünya kurmam gerek
yardım eder misiniz