2 yaşımdan beri işitme cihazı kullanıyorum. Hep analog cihaz kullandım şimdiye kadar. Şuan Beltone S90 kullanıyorum ve artık yaşlandığı için (7 sene) almışken iyi bir cihaz alayım diyorum...
Oticon Chili SP9 ya da Phonak Naida 9 düşünüyorum....
2 tane almak zorundayım... Parayı kredi ile bile olsa bulacam artık (
Analogtan dijitale geçiş zor mudur? Her insanda farklılık gösterse de ortalama süresi olur mu... Alışamazsam epey bir para gidecek çünkü...
Birde en son aldığım cihazda ilk 6 ay harika ses duyuyorken sonra performans düştü. Tamire gitti. 2 gün harika 3. gün dyine performans tepetaklak. Bunun sebebi cihaz mı yoksa kulağın sese alışıp daha fazlasını istemesi mi?
Bir de bu firmalar yıl sonu kampanyası falan yaparlar mı acaba
Bir de oticon ve naida dışında marka öneriniz var mı... Siemens'i düşünürdüm ama çok sık ithalatçı değiştiği için kara listemde
İşitme kaybım ileri-çok ileri seviye ... Biri 100 db fdiğeri 120 db
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Oticon Chili SP9 ya da Phonak Naida 9 düşünüyorum....
2 tane almak zorundayım... Parayı kredi ile bile olsa bulacam artık (
Analogtan dijitale geçiş zor mudur? Her insanda farklılık gösterse de ortalama süresi olur mu... Alışamazsam epey bir para gidecek çünkü...
Birde en son aldığım cihazda ilk 6 ay harika ses duyuyorken sonra performans düştü. Tamire gitti. 2 gün harika 3. gün dyine performans tepetaklak. Bunun sebebi cihaz mı yoksa kulağın sese alışıp daha fazlasını istemesi mi?
Bir de bu firmalar yıl sonu kampanyası falan yaparlar mı acaba
Bir de oticon ve naida dışında marka öneriniz var mı... Siemens'i düşünürdüm ama çok sık ithalatçı değiştiği için kara listemde
İşitme kaybım ileri-çok ileri seviye ... Biri 100 db fdiğeri 120 db
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..