Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Sigorta'nın görüşmesine mi gitmeliyim, stajımı mı bitirmeliyim?

okens

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
anadolu sigorta tarafından iş görüşmesi için telefon ettiler.memur pozisyonu için.bende 10 mayısta bir muhasebe bürosuna işe başladım.muhasebe bürosunda işe başlamamın nedeni mali müşavirlik staja başlama sınavını kazanmam.3 yıl bir mali müşavirin yanında zorunlu olarak staj görmem gerekiyor.sizce anadolu sigortaya iş görüşmesi için gideyim mi?yoksa stajımı tamamlamaya devam mı edeyim?

eğer müşavir olmak istiyorsanız bence staja devam edin sınavıda kazanmışsınız bu yolda devam edin derim

Bu çok kişisel bir karar. Görüşmeye gidip, önerilen şartları öğrenmek, ona göre hareket etmek lazım belki...

Görüşmeye gidilip şartlar öğrenilmeli, eğer imkanlar daha iyi ise değişiklik yapılabilir.

öncelikle yorumlarınız için tşk.ederim.bunun kişisel bir karar olduğunun farkındayım.ama siz değerli forum dostlarının bilgisine ve yorumlarına ihtiyacım var.
bugün büyük bir ihtimalle arayıp görüşme için randevu talep edicem.dediğiniz gibi olanakları benim için daha uygun ise ve beni kabul ederlerse çalışmayı düşünüyorum.

Üst Alt