Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Jet engellilere uygulanan indirim hesaplamasının farklı olduğu söyledi?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben bügün uçakla antalyadan ankaraya geldim.biletimi anadolu jet telefon kanalıyla aldım.normal bilet 89 tl.idi.aradığımda karşımdaki bayan bana engelli 65 yaş üstü yada öğrencimisin diye sordu bende engelliyim dedi.bana % 20 indirim olarak biletini verecem dedi bende tamam dedim.bilet %20 indirim olarak 84 liraya geliyor dedi.bende kendisine ben şu anda bilgisayar başındayım.antalya ankara 89 tl.dir dedim.%20 nasıl 84 liraya gelir dedim.bayan bana indirimli biletler başka fiyat üzerinde hesaplanıyor dedi.ne yapmamız lazım

Konu ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı İndirim oranlarını yayınlıyor - Ulaştırma bakanlığı ve Sivil havacılık Genel Müdürlüğü'ne Şikayet edebilirsiniz.

bazı Firmalar da şöyle bir uyanıklık yapıyorlar, Sizden önce aynı seferdeki başka Engelli yolcuya indirimli bilet kesilmiş, Kota dolmuş :) öyle bir Kota yok..

kimi kime şikayet ediyosunuz
adamlar milletin vekilini uçaktan indiriyorlar partiden istifa etti diye
......
......

indirimli fiyat ise neden öğrenci,yaşlı ve engellimisin diye soruyor.89 tl olan fiyatı neden indirimli olarak 84 liraya veriyor

şöyle bişey var bi ara antalyaya bilet sordum normal, fiyatını tam hatırlamıorum ama örn// 50 tl demişti, engelliyim dedim 45 dedi. Neden böyle diye sordum bi liste çıkardı ve listede normal fiyatta 60ylmiş. İndirim yapılıyor ama söylenen fiyattan deil liste fiyatından.

geçen ilk defa engeli karıt kulanıp bilet alayım dedim %25 indirim yaparım dedi avea hattımı kullanayım dedim %30 indirim yaptı :D aveadan gitim..ben daha bu kartın faydasını görmedim arkadaş..

Liste fiyatı her zaman indirimli almak isteyenler için var, yani kandırabildiklerine geçiriyorlar, normal alırsan 10 lira indirimli alırsan 9 lira zararın neresinden dönsek kâr dır mantığı var bunda.

89 liranın 40 lirası vergi, 20 lirası yakıt parası, geriye kalan 29 lira ulaşım parası. İşte sadece bunun üzerinden indirim yapıyorlar güya

Üst Alt