Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü sınavına başvuran var mı?

gunter

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Sınav tarihi belirsiz, muhtemelen ekim ayı sonunda yapılacak, keyfiyet var genel müdür ne zaman keyfi yetip şu tarihte yapılsın derse o tarihte yapılacak, modern avrupanın idarecileride akıllı ve duyarlı, bu gelişmiş toplumlarda asla böyle olmamaktadır. adamlar kişisel randevularını bile bir yıl sonrasının gününe, saatine varana kadar belirliyor bizde ise bir ay sonra yapılacak sınav için tarih belirlemekten aciz ve duyarsız yöneticiler mevcut, genel müdürün umrunda bile değildir muhtemelen. neyseki 2011 de seçimler var engelli arkadaşlar daha fazla umutlanabilir çünkü alımların önü açılıyor, yalnız bir yıl daha beklemeye gücü kalan arkadaşlarımız tabiki.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne başvuran arkadaşlardan başka kimler var acaba, başvurusu sayısı ne kadar olur, ayrıca sınav merkezi mi olacak meb gibi yoksa iller kendi sınavını kendisi yapıp başvuru yaptığı ildeki kişilerle mi yarışacak sadece bilgisi olan var mı?

Güzel söylemişsin arkadaşım ama maalesef engelliler arasında bırak dayanışmayı, büyük uçurumlar var. bugün birlik olalım desek herkes filozof kesilir, bin dereden su getirir, ayrımcılık ortaya çıkar. bu ülkenin engellilerinden bence birşeycik olmaz. herkes menfaatine bakıyor. kendini kurtaran ardına bile bakmıyor. sadece nasihat ve tavsiye o kadar.

bende sınava başvuru yaptım.Sıanav tarihini sordum biz size bildireceğiz dediler ama hala ses soluk yok..daha sonra telefonlada aradım biz size bildireceğiz lafından başka bişi bilmiyorlar...meb sınavından sonra diğerleri yalan geliyor bana bi haber alan olursa beni haberdar etsin :rolleyes:

bende müracaat ettim.keşke orda gösterdikleri ilgi ve alakayı sınav tarihi belirlemede kullansalar inanın daha mutlu olurduk :) müracaatımdan sonra tekrar gittim sınav tarihini öğrenmek için ama biz size bildiririz bayram sonu dediler isterseniz arada telefon açıp sizde sorabilirsiniz diye söylenildi bana.amasyada orman müdürlüğüne az kişi alınacağından sanırım fazla müracaat olmaz.bilgisayar sertifikası olanları kaydettiler yannış hatırlamıyorsam.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin arkadaşlar...

kütahya orman b.müd sınav tarihini açıkladı. galiba her il kendi sınav tarihini belirleyecek. umarım daha fazla uzamaz. önümüzdeki sınavları programlamamız lazım. insanın konsantrasyonu bozuluyor. allah yardımcımız olsun

Birde merkesi olacak dediler. Yalan söylemeseydiler bari . Artık her il keyfi gelince yapar!

ben tekrar bi telefon açtım.sınav tarihi henüz bellirli değilmiş sınavı gene milli eğitim hazırlıyormuş..Ankara yazı gönderdik .bize ceavap geldiğinde bizde size posta yoluyla haberdar ediceğiz dediler ..Amasya da olsam sorun değil de mesafe uzak olunca gitgel olmuyor..:confused:

kütahya orman kendisi yapıyor, amasya ya da diğerleri neden meb yaptırıyoruz diyor. bunda bir gariplik yokmu sizce, bu büyük bir haksızlık olur. bu sınavlar bu kadar zor mu ya, götürüp bir ilköğretim okuluna bir yetki versinler tüm özürlü sınavlarını yapabilirler. yani işin espirisi bu ama bu kadar uzamaması gerekiyordu.

bende amasyada başvuru yaptım. her aramamda biz size ulaşacagız yada bı bılgı yok denılıyo. ınsana kafayı yedırtırler ne yaptıklarını kendılerıde bılmıyo. neyse hayırlısı olsun dıyelım

arkadalşlar bende başvurdum bursadan ama sınav tarihi belli değil her il kendi sınavını kendisiyapıyor ogm sitesinden takip edeceğiz

Amasya orman böl. müd. ne memur kadrosu için başvuran sayısı 180 kişiye ulaşmış. bu Türkiye genelindeki OGM. sınavlarında en çok adayın müracaat ettiği il olmuş, diğer iller 50-90- ve en fazlası 110 kişi, alınan memur sayısıda amasyadan fazla. Amasyada sınava girecek arkadaşların işleri gerçekten çok ama çok zor. yani yüzde 3,4 ortalama. boluda 50-60 kişi mürcaat etmiş aynı sayıdaki memur kadrosuna. Ben Amasya sınavına girmemeyi düşünüyorum zaten ayın 15. de yeni sınavlar açılacak. daha isabetli tercihler yapabilirim. Herkese başarılar.

Ayrıca sorular üniversite tarafından hazırlanıyormuş sınav da oldukca zorlu geçecek anlaşılan

başka illerde ogm sınavına girecek arkadaşlar varmı. onlar ne düşünüyorlar acaba

bende başvurdum .. 23 Ekim dediler bana yanlış hatırlamıyorsam sınav tarihi cuma günü aramışlardı ozaman sordum ..

Arkadaşlar memur soruları gerçekten çok zordu. matematik uçmuştu. bu sınava giren arkadaşlar ne düşünüyorlar. umutları beklentileri neler.

Memur sınav soruları oldukca zordu, işletmenlik sorularıda öyle, içinde basit olanlar vardı ama genelde bence zordu, matematik almış başını gitmişti en azından yarısı, diğer giren arkadaşlar sizlerde durum nedir. ayrıca birçok il sınav sonucunu açıklamış, amasya henüz açıklamadı.

Üst Alt