Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alzheimer hastası babamın kalabileceği bir bakım merkezi..?

muratzile

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamaleyküm benim babam 80 yaşında 25 yıldan beri şeker hastası 3 yıldan beridealzheimer ve demans hastası ben babamın vasisi yim geçen yıl ötv siz araç için başvurmuştum ve türlü zorluklardan sonra aracı aldım anlatmama gerek yok siz prosedürü iyi biliyorsunuz

yalnız şu problem var ben kamu çalışanıyım başka bir kardeşim yok alzeimer hastasına bakmak çok zor artık eşimin ve benim psikolojimiz bozuldu inanın evde 8 yaşında kızım dahi etkileniyor yani benim size soracağım şu babama ayrı evde veya bakımevine yatırabilirmiyim vasılik . durumu nasıl olur araç var onasil olur budurumdaneyapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Baban için bakımevi arıyorsunya babanın yerine kendini koy öyle hareket et Birgün sende olabilirsin. Duyar gibiyim konuşmak kolay ama benim babamda öyle Allah sana bakma sevabını vericek o Lütfü sana verdiği için Mutlu ol herkese nasip olmaz unutma

adamın uzerınden araba al,otv indırımlı,o adam senı o hale getırmöıs sunun surasında evet onun yerıne kendını koy yazık

baba candır,sukret ona ne sıl bakıyorsan allahda sana bakar,arkadaş dogru dıyor onun yerıne kendını koy,

adama ıyı avranmaya calısın,arkadasım o adam senı buyutmus memur yapmıs,babadır yapma boyle bır hata allah var

Nolursa olsun o sizin babanız sağlığında size o baktı hasta olduğu icin vazgecmeyin

Üst Alt