arkadaşlar merhaba bir konuda mağdur oldum engelliler ile ikgisi yok ama alışmışım bu foruma girmeye burada sizinle paylasmak istedim belki bana bir akıl verirsiniz
ben internetten sıfır bir telefon satın aldım markası nokia X6
biliyorsunuz reklamlarda nokia x6 alana 1 yıl ücretsiz müzik indirmek ücretsiz deniliyor
telefon geldi kutu içeriğinden müzik indirmek için ovi programı ve şifresi çıktı
ancak nokia nın sitesine girip müzik indirmek istedigimde şifreyi kabul etmedi
nokia müşteri hizmetlerini aradığımda telefonun imai numarasından sorgu yaptılar ve bu telefonun paralel italat ile geldigini bu yuzden şifrenin onaylanmadıgını sadece kvk ve genpa ile ital edilen cihazlara için müzik indirebiliceğini söylediler
şimdi ben bu telefonu ücretsiz müzik indirebilmek için almıştım madur edildim
kimi nereye şikayet etmek lazım bu işde ben madur mu edildim yoksa ben kvk lı cihaz almadığım için haksız mıyım
ancak reklamlarda kvk ve genpalı cihazlar demiyor ki nokia x6 alan deniliyor sonuçta benim aldıgım üründe faturalı ve 2 yıl garantili cihaz
şimdi ben ne yapmalıyım bu telefonu satan şirket mi yoksa nokia mı suçlu
tüketici hakları konusunda uzman arkadaşlardan ve bülent bey den yardım bekliyorum teşekürler.
ben internetten sıfır bir telefon satın aldım markası nokia X6
biliyorsunuz reklamlarda nokia x6 alana 1 yıl ücretsiz müzik indirmek ücretsiz deniliyor
telefon geldi kutu içeriğinden müzik indirmek için ovi programı ve şifresi çıktı
ancak nokia nın sitesine girip müzik indirmek istedigimde şifreyi kabul etmedi
nokia müşteri hizmetlerini aradığımda telefonun imai numarasından sorgu yaptılar ve bu telefonun paralel italat ile geldigini bu yuzden şifrenin onaylanmadıgını sadece kvk ve genpa ile ital edilen cihazlara için müzik indirebiliceğini söylediler
şimdi ben bu telefonu ücretsiz müzik indirebilmek için almıştım madur edildim
kimi nereye şikayet etmek lazım bu işde ben madur mu edildim yoksa ben kvk lı cihaz almadığım için haksız mıyım
ancak reklamlarda kvk ve genpalı cihazlar demiyor ki nokia x6 alan deniliyor sonuçta benim aldıgım üründe faturalı ve 2 yıl garantili cihaz
şimdi ben ne yapmalıyım bu telefonu satan şirket mi yoksa nokia mı suçlu
tüketici hakları konusunda uzman arkadaşlardan ve bülent bey den yardım bekliyorum teşekürler.