07/11/2012 tarihinde ameliyat oldum ve 10 gün 10 gün raporum uzatıldı ve toplamında 1 ay raporlu oldum.07/12/2012 tarihinde iş başı yaptım ve iş yerim aynı gün sgk ya bildirimde bulundu ve bana 10/12/2012 tarihinde 170 i arayıp görüş ne derlerse ona göre raporlarını götürürsün demişti,
170'i aradım durumu izah ettim ve aldığım cevap aynen şöyle,
Alınan raporları iş başı yapıldığında personel sgk ya meil gönderiyor personel iş başı yapmıştır diye,sgk 1 ay sonra maaşını Ziraat Bankasına yatırıyor.Sistem mi değişti daha önce sgk gidip raporun 1 nüshası veriliyordu ve 10 - 15 gün sonra PTT şubelerinden çekiliyordu diye sorduğumda evet sistem değişti sgk gidip raporun 1 nüshası verilmiyor sadece bankaya gidip çekmek kalıyor maaşı...
Bilgilerinize
170'i aradım durumu izah ettim ve aldığım cevap aynen şöyle,
Alınan raporları iş başı yapıldığında personel sgk ya meil gönderiyor personel iş başı yapmıştır diye,sgk 1 ay sonra maaşını Ziraat Bankasına yatırıyor.Sistem mi değişti daha önce sgk gidip raporun 1 nüshası veriliyordu ve 10 - 15 gün sonra PTT şubelerinden çekiliyordu diye sorduğumda evet sistem değişti sgk gidip raporun 1 nüshası verilmiyor sadece bankaya gidip çekmek kalıyor maaşı...
Bilgilerinize