Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım rapora göre ÖTV'siz araç almak mümkün mü?

muratuğur1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0

Bu rapora göre ÖTV siz araç almam yada nasıl alabilirim.fikir almak istiyorum Teşekkürler

Bu rapor ÖTV için değil ki, ÖTV için tekrar kurula girip rapor alacaksın Hareket ettirici aksamda tertibat kullanması gerekir gibi bir ifade olacak.

Aynen bu raporla ötvsiz araba alamazsın yazı olacak açıklama kısmında

@muratuğur1,

Ehliyet için başvuracaksınız ve size "ehliyet alamazsınız" diyecekler. Onun üzerine bu rapor ve "ehliyet alamazsınız" kararı ile araç alacaksınız.

Bu yeni düzenleme olduğundan işler karışık. Maliye'nin yeni bir açıklama yayınlamasını beklemek daha doğru olur.

@Polmiks, benim öğrenmek istediğim bu rapora göre yeniden kurula girsem ÖTV den faydalana bilecek rapor alabilir miyim.bir şey daha bu raporu aldığımda obeziteyi atlamışlar değer bilğiler değerlendirme hiç yok normalde obezite %20 vermesi lazım baltazarla kaça düşerse artık

@OturanBoğa, normal de ağır vasıta ehliyetim var her türlü araç kullanıyorum sadece skolyoz&kifoz olduğu ve obezite olduğu için hareket kısıtlı raporda obezite değerleri girilmemiş %20 girilmemiş baltazarla kaça düşerse öğrenmek istediğim ÖTV indirimi için heyete girsem ÖTV muhafiyetinden yararlanabilir miyim

Üst Alt