Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü Scooter'ı katlanabilen akülü sandalye ile değiştirmek istiyorum..?

Konular
46
Reaksiyonlar
60
Merhaba arkadaşlar...
benim elimde yaklaşık 6 ay önce bir hayırsever dernekten aldığım aşağıda linkini verdiğim ürüne birebir benzeyen ancak markasını,akü ve teknik özeliklerini bilmediğim ve aldığımdada sanırım daha önce kullanılmış (aldığımda bir kaç çizik vardı) kendiminde 1 kez kullandığım en fazla 4-5 km yaptığım hiçbir teknik problemi olmayan ama koyacak yer problemimden dolayı satmak istediğim veya katlanabilen bir akülü sandalye ile takas etmek istediğim scooter'ım var...

bendeki scooter'ın birebir benzeri;

RN ADI - APEGO / C - 3 TEKERLEKL SCOOTER / SGMS - Akl Araba - Akl Scooter - Skoter - Wheelchair - Sandalye - Konya Akl Tekerlekli Sandalye - Sakat Engelli Aralar

ben bu scooter'ı satmak onun yerine katlanabilen bir akülü sandalye almak istiyorum veya katlanabilen bir akülü sandalye ile takas yapmak istiyorum...konya'da sgms isminde bir firma ile takas için görüştüm ve bana scooter'ı görmesi gerektiğini aküde,beyninde problem varmı yokmu bakması gerektiğini ve 5-6 aydır hiç kullanılmadı ise akü'nün ölmüş olabileceğini söyledi...

almak istediğim katlanabilen bir akülü sandalye örneği;

RN ADI - APEGO / E - KATLANIR MODEL , KLASK ENGELL ARABASI / SGMS - Akl Araba - Akl Scooter - Skoter - Wheelchair - Sandalye - Konya Akl Tekerlekli Sandalye - Sakat Engelli Aralar

benim sorum şu;
scooter'ı neredeyse 5 aydır hiç kullanmadım ve aldığımdan beri 1 kez kullandım.kullandığımda yaklaşık 5 km kadar kullandım.aküsü tamamen dolu idi ve herhangi bir problem yoktu.bu süre içerisinde firma yetkilisinin dediği gibi akü hiç çalışmadığı için ölürmü veya zarar görürmü? beyninde filan bir sorun olurmu? ayrıca katlanabilen bir akülü sandalye alırken nelere dikkat etmeliyim? içinizde benimle takas etmek isteyen veya scooter'ı satın almak isteyen arkadaşlar varmı?

bana bilgi veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

bende wollex marka 4 ay önce aldığım bir akülü sandalye var lakin siz hangi memlekettesiniz uyarsa takas yapabilirim benim yersorunum yok wollex 111 sandalye modeli bendeki

arkadaşım sana özel mesaj gönderdim. cevap yazarsan sevinirim...

güncel

Üst Alt