Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyeler için power bank var mı?

mingilli

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba , ben akülü aracım la dışarı çıkınca şarjım hemen bitiyor , acaba şu powerbank lar gibi bir alet olsa dışarda durduğumuz yerde şarja takılsa güzel olmaz mıydı ? acaba böyle bir şey var mı ? bilgisi olan var mı ?
Mesela evdeyken elektrik yükleyip , dışarı giderken yanında taşıyabileceğin çok ağır olmayan ve tabiki soket i engelli araç lar için uygun bir akü takviye aleti güzel olmazmıydı . bilgi ve önerilerinizi bekliyorum .

@mingilli,
Aslında sorun kullandığınız sandalye ve akülerle ilgili. İyi bir sandalye ve akü takımı size en az 20-30 km yol yaptırabilir. Power bank ile bu iş çözülemez. Akülerle ilgili şurada bir başlık var. Bu başlığı okumanızı tavsiye ederim.

ilgin için teşekkür ler hemen bakıyorum.

bischoff & bischoff TERRA model aracım var iki tane Mutlu EFB Start-Stop 12 V 63 Ah akü kullanııyorum daha 1 yılı doldurmadan şarjım çok düşüyor artık evden çıkamıyorum. Daha güçlü akü takamıyorum çünkü ebat ları aracıma sığmıyor . Eğer yardımcı olursan sevinirim .

MAZ Akü 12 Volt 55 Amper Deep Cycle Jel VRLA Akü (12 V 55 AH) önerildi acaba bu akü markasını deneyen var mı ?

Üst Alt