Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye alacağım. Marka ve model değerlendirmesi yapabilir misiniz?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
IMC-4029

ARKADAŞLAR BUNUN FİATI 2500TL SİZCE NASIL?

img7230125.jpg

hesaplı ama nasıl

HC-210

img28026359.jpg

BUNUN DA 2000TL HERHALDE
ÇÜNKÜ İKİSİ ARASINDA BURADAKİ MEDİKALCİDE 1000TLFARKLI SÖYLEDİ VE ONUN SÖYLEDİĞİ FİYAT ÖBÜRÜ 3500TL VE BUNUNKİNİDE 2500TL DEDİ BENDE YERİNİ ARADIM ÖTEKİNİDE 2500TL DEDİ

hc 210 baktim simdi hindistan mali Welcome to Marwah Group ::.. marwah grubunun
urunu Promedic Equipments - Products - Electrical Power Wheelchair bu sayfada medikal urun
ana sayfasi ... bu uzak asyalilarin urunleri ucuz olur japonlar en kalitelisini yapar
taiwan hindistan ve cinliler ne kadar guvenebiliriz bu urunu alan varmi aranizda
ve uzak dogudan aldiginiz tekerlekli sandayelerden menmunmusunuz....

Mur arkadas ayni sandalye iki ayri medikal firmada ayri ayri fiyatami tam anlamadim
... forumda gebzeli arkadas var onunda tanidiklari var uzak dogu yapimi akulu kullaniyor bir sormak lazim simdiye kadar sorun cikardimi buradaysa yazar sana...

üsteki daha güvenli daha iyiii.bendede var ama aynı model degillll.cin malı benimki çok güzel görüntüsü amaaa.işte yedek parca sorun oluyoo.ama bana yetiyo.

HC 210 un gorunumu ve fiyatı cidden cazip geliyor.. emsallerini düşünürsek.... bu arabadan alan ve kullanıp memnun kalan warsa yazarsa memnun oluruz.. tabi yedek parça, servis durumu nedir bunlar araba gorunumu ve fiyatından onemli....

arkadaşlar herkesin tercihi farklıdır tabiki kişiler kendi bütçesine göre hareket ediyor doğal olarak benimki OTTO BACK A200 alman malı ama fiyatı pahalı 5.000 ytl ama çok güzel araba normal kişilerin hareketlerinden daha seri ben 2 sene önce aldım şu hiç bir sorun yaşamadım

kuzey benim bahsettiğim bu ürün değl ayrıca benim bu kadar haraket kabiliyetim olsa bu ürünü ne yapayım bu ürünü kullanırken yanında birde tamirci olması gerekir

ben bu gün IMC-4029 aracı 2400 tl'ye aldım. tayvan malı imiş. hayırlısı. kullanıp görecez...
tecrübelerimi anlatırım ilgilenen olursa

Hayırlı olsun. Nereden aldın?

Gerek satın aldığın yerle ilgili görüşlerini ve gerekse de kullanım ile ilgili tecrübelerini bu başlığa yaz lütfen. Bugün değilse de başka bir gün birilerinin işine yarayacaktır...

MUR37 nerden aldın kendin mi aldın sgk dan mı aldın bende alacam sgk na başvurdum onu bekliyorum

mur hayirli olsun scooterde karar kildin demek hayirlisi disarida iyi olur ev icin
olmaz haliyle tekrar hayirli ugurlu olsun...

eyvallah arkadaşlar allah olmayana nasip etsin. dün geldi, dışarı çıktım. ilk kullanmama rağmen çok beğendim. kullanımı çok rahat. aküsü ful dolu geldi. yaklaşık 2-3 km gezdim, hala ful gösteriyor. hız ayarı var, hem kumandadan hem de radyo düğmesi gibi.
benim kalça kireçlemem var ,ona rağmen rahat. çünkü kumanda panelini kendine çekiyorsun, koltuğun arkasına eğim verebiliyorsun.
şu an tecrübelerim bunlar

Murat hayırlı olsun,en fazla kaç km gidebiliyorsun?Bir de niçin diğer modelini tercih etmedin,asansöre de sığardı?

murat bende ıkı gundur bakıyorum bu scooter a almayı dusunuyorum sgk nın karsıladıgı paraylamı aldın bunu (sgk 1700 verıyor ustunu kendı cebınden verdı heralde) bıraz daha bılgı verırsen cok makbule gecer

Lovest 42
kardeş ben daha dün aldım ve kendi imkanlarımla cihazın bana gelişi herşey dahil 2400 tl ben sgk dan yardım almadım ayrıca
ipekezgi kardeş bunu tercih etmekteki amacım ben sadece dişarıda kullanacam oturduğum daire giriş kat o yüzden öbürkiler denge ve zemin prblemi var dediler bu okadar basit değil akıllı fren felan var (gazı gevşettikçe araç yavaşlıyor) hatta yokuşta bile bıraktığın zaman duruyor

tesekkur ederım nasıpse bende alacam ama hemen degıl arastırıyorum

arkadaşlar gün bu gün scooterım arızalandı hatta bu 2 arızası geçen sene motorun biri yandı yaklaşık 400tl masrafı oldu yaptırdık bugün itibari ile beyinde arıza çıktı(HARAKET 0 NE İLERİ NE GERİ GİDİYOR) öncelikle aldığınız ürünün bulunduğunuz yerde servis olmasına dikkat edin benim yok en büyük maduriyetim bu
pek aktif kullanmadığımdan akü sorunu olmadı normalde bu kadar verimli olmuyormuş benimkiler 55ampx2 kuru akü
şuan beyin problemi ile kullanamıyorum kendi imkanlarımla beyni söktük transistörler yanmış yarımda olsa arızasını çözdük(İLERİ HAREKETİ BAŞARDIK GERİ GİTMİYOR;)) NE YAPACAĞIMI ŞAŞARDIM BEKLİYORUM
UCUZ MALIN VARDIR Bİ İLLETİ PAHALIDIR VARDIR BİR HİKMETİ doğru söylenmiş bir söz beyin araştırıyorum pahalı değilse beyin alacam

Üst Alt