Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü merdiven inme-çıkma sandalyesi

arose

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SNS –C -MAX

2005 Ekim ayinda Almanya da düzenlenen Reha Care fuarinda güvenlik ve konforlu kullanimi sayesinde en çok ilgi toplayan ve Berlin Akademisi Teknik Donanim ve Güvenlik ödülü almis üründür.Özel olarak gelistirilen sürüs sistemi sayesinde ve çok az bir eforla her türlü zeminde engel tanimadan sürüs ve merdiven inip çikma ihtiyacini karsilayabilirsiniz. Merdiven çikma sirasinda süratinizi kumanda üzerinden dakikada 8 ila 23 basamak arasinda sürekli olarak kademeli olarak ayarlayabilirsiniz.120 kg agirliga kadar tasima kapasitesine sahiptir.Kisinin agirligina bagli olarak bir dolu akü ile 15-30 kat kat merdiven çikabilirsiniz.Akü sistemi bakim gerektirmeyen akü sistemidir.Son derece sessiz olarak çalisan ve kisiye verdigi vibrasyon düzeyi en az seviyede olan ürünlerdendir. Gövde ve bas kontrolü olmayan kisilerde çift tarafli ve bel kontrollü emniyet kemerleri kafa destegi istege göre sisteme ilave edilebilinir.

Üç parçaya ayrilabilmesi ve hafifligi sayesinde çok rahatlikla standart bir otomobilin bagajina konabilir ve bu özelligi ile de tek üründür ve tekrar montaj süresi maksimum 3 dakikadir.

Üstün teknik özellikleri ile kisilere aktif ve çok daha hareketli yasam tarzi saglayan bir üründür.
fiyat ve detaylı bilgi için Birgül Şenol: 0532 567 23 61

Selam, arkadaşlar SNS –C -MAX'ın fiyatın mhmt sayesinde öğrendim 4000 dolarmış, Allah ondan razı olsun ama ikinci resimde ki ürünün (adın bilmiyorum) fiyatın öğrenemedim acaba bu hakta bilgisi olan yokmudur?

sn.zaur merhabalar
sns c.max adlı cihazla ilgili hemen bir düzeltme yapmak istiyorum bu cihazın fiyatı kesinlikle 4000 dolar degıldır, firma olarak aktif sattıgımız bir üründür ve benzer ürünlerden en onemlı farkı spıral merdıvenlerde cok rahatlıkla kullanabılmenızdır
mesajınızda gordugunuz ılk fotograf yani soldakı resım cmax a aıttır , sagdakı 2. resım ıse her model manuel tekerleklı sandalye ıle kullanabılecegınız bır urundur
saygılarımızla
hitay saglık hzm.
fatma koken
www.hitaymed.com buradan lutfen ılgılı vıdeoları izleyiniz

çok güzel bir gelişme ilk defa merdiven çıkabilen sandalye gördüm keşke herkezin alabilme imkanı olsaydı.

Selam, peki ürünün fiyatı kaçtır? (sns c.max adlı) birde 2.'ci resimde ki ürünün adın ve fiyatın söylüye bilirmisin?!

Ürünlerin birinin fiyatı 5000 diğeride 6000 avrodur, acaba bu ürünleri pahalı yapan nedir?

ilk fotografta görmüş olduğunuz ürünü ben annem için 6 ay kullandım.Almadan evvel benzeri tüm ürnlri inceledim ve en kullanışlısı olduğunu gördüm.şu anda ise ihtiyaımız klmadı kllanmıyorum satışa çıkattım 3000 euro ya satıyorum ürün ilk günkü gibi temizdir.ilgilenenlere duyurulur ( siteye çokfazla girmediğim için telefon numaram 532 567 23 61 birgül)

sn arkadasım o kadar olsa da versek ama yok napalım umarım yoktan anlarsındır
hem o urunu ssk %80 ını karsılıyor ben %20 yı bıle verıp sıfırını alamazken 3000 avroyu nereden bulayım
sızınkı 2.el garantısız ne kadar saglam ols ada ama ssk karsılarmı tamamını bılemıyorum ama sız makul bı fıyat dersenız almayı dusunuyorum
500 lırayı gecmezse sevınırım msn a_slymn@hotmail.com

arose;

Selam, acaba artık kullanmamağınızın sebebin öğrene bilirmiyim?

a_slymn;
yuzde 80ini sgk nasıl karsılıyor?

Selam, arkadaşlar bu SNS –C -MAX ürünün istenilem t-sandalyeye uyğulamak mümkünmüdür acaba?

mehmet 4000 $ diyorsa doğrudur..Burda medikalcinin 28 000 lira dediği tekerlekli sandalyenin fiyatı 5000 lira hadi diğer masraflarla 7000 lira olsun 28 000 lira nerde 7000 lira nerde...

arkadaşlar merhaba,1.sıradaki c-max merdiven inip çıkma cıhazı bende var, ve poşetleri üzerinde henüz,ve bahsi geçen rakamlar doğrudur.ben cihazımı 12,000tl ye aldım.ve cihaz bana geldiğinde evimi değiştirmiştim... ve bana artık lazım olmadığı için uygun bir fiyata ihtiyacı olan arkadaşlara vermeyi düşünüyorum 3,oootl pazarlık payı vardır 0541 407 14 41

Üst Alt