Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif olmayan ms hastalığı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Can27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ms den supheleniyorlardı Emarda çıkan plaklardan dolayı ama belirtisi yokdu kesin birsey diyemedi geri ilaçlı Emar çektirdi sonuç çıktı sonuçta aktif olmayan ms plakları diyor geri aktif olma durumu varmı bide aktif olmadığı zamanda ilaç kullanıyormusun acaba teşekkür ederim şimdiden.

Bu konudan anlamam ama, düzenli diyet kola içenlerde MS benzeri semptomlar oluştuğu iddiası vardı.

Buna, diyet kolanın içindeki Aspartam'ın neden olduğu iddia ediliyordu.

Google'de "ms ve diyet cola" diye aratılınca, yazı çıkıyor.

Bu kişi benim. Aktif plak yok ama MS im. Şöyle soyliyim uyuşmalar harici hucbirsey olmadı ama hikayeleri duydukça korkuyorum bende. Çünkü ilaç kullanmayıp yatalak kalan da var ilaç kullanıp yatalak kalanda hiç kullanmayıp kalmayan da kullanıp da kalmayan da. Tek fark şu cinselliği bozuyor. Ama his kaybolmuyor. Yani ilaçlar ile düzeliyor. En kotu. Bu da normal insanlarla diyalog eş edinmeye mani oluyor. Engelli ile olabilir fakat karşı tarafta hiç his yoksa nasıl diye insan düşünüyor. Çünkü tamam evlilik bunun üzerine kurulu değil fakat bu da bir detaylardan tensel temasın bir tanesi eksikliğinde hormon lari gideremeyen karşı cins dahi bunu en kotu kendi iç dünyasına yansıtır ve diğer eş de buna üzülür. Böyle yıpratıcı bir tıp bilimi. Hastalık varken fiziksel olarak ise hiçbir sıkıntı yaşamadım normal insandan farksız hatta güçlü ağırlık çalışma boks kick boks yüzme eğitim çalışma uyuma subaylık bunlara mani olmadı. İlaç da kullanmaz oldum çünkü ilaçlar daha kötü yaptı. Zaten pasif durum bu şekildedir. İnsan ömrümde eğer bir gün ölursem oglunuzun başına gelecekleri buradan okuyunuz. Yalnızlık zor umarım psikolojik bunalım geçirip tüm parasına imkanına rağmen canına kiymaz bu hastalık buna sebep.

Üst Alt