Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akşam "dinç" yatıyor, sabah "dinç" kalkacağımı sanıyorum, bu iş sanmakla kalıyor?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
377
Akşam "dinç" yatıyor, sabah "dinç" kalkacağımı sanıyorum, bu iş sanmakla kalıyor?

Akşam dinç bir şekilde yatıyorum, yani anlayacağınız adam gibi. Velhasıl sabah oluyor uyanıyorum o dinçlikten eser kalmıyor. Neden böyle oluyorki, bu uykusuzluk hali uykunun eserimi biz acaba uykudamı hasara uğruyoruz. Ah ulan uyku.

Paranoya

Şu "Asperger Sendromu" hakkında birşeyler yazsana buraya. Nedir? Ne değildir? DİYE. HASTALIK OLARAK GEÇERMİ?

Biraz gülelim istedim. ASPERGER》》》》AZ BERİ GEL.

Psikiyatrik ilaç kullananların çoğu bu şekilde yani benim gibi.

Çok doğru. ilaçlar karaciğeri etkiliyor. bu yüzden gece tam işlevini yapamıyor tüm sistem etkileniyor.
Ona yardımcı olmak için ben mevsimi gelince Enginar tüketiyorum.
Bir de sabahları maydonoz kürü iyidir senede 2 defa yapılır fazlası zarar. yapacaksanız aşırıya gitmeyin.

Ben de iğne vurulurken(clopixol) aynı şeyi yaşıyordum.Sabahları halsiz,yorgun,bitkin uyanıyordum sonra akşama doğru kendime geliyordum.

Bendede oluyor yatakta berbat uyanıyorum ama kalkınca çoğu geçiyo.

Üst Alt