İyi akşamlar babam son zamanlarda kiloma takıp durdu gerçi yıllardır çileden çıkarır beni fazla kilom olduğu için çok denedim lakin diyetle olmuyor ve şuan kilo vermek istemiyorum lakin ailem başta olmak üzere bazı akrabalarda çileden çıkarıyor beni sanki kendileri çok sağlıklıymış gibi akşam tartı makinesi almış babam kilomu öğrenince modum düştü ben takmıyorum bu kadar o üstüne düşüyor ben halimden memnunum ama artık dayanamıyorum kilo denilen şey alınırda verilirde belki zayıflamak için başka planlarım var ama maddiyat tan dolayı yapamıyorum belki insan kendi ister zayıflayıp kilo almayı artık sıkıldım zaten birdaha konusu açılırsa yemek harıç sadece su içmeye başlayacam insanı kendi tercihlerine bırakmıyorlar ne yapıcam bu durumda ?
son olarak şuan profesyonel destek almam mümkün değil ne maaşım nede sigortam var ayrıca yediğimi hemen yakmam lazım yani spor yapmam lazım çünkü metobolizmam yavaş çalışıyor dayı oğlu yemek yerken hemen yakıyor tuvaleti geliyor bebenin ama bende öyle değil ve sürekli yakmam lazım sinirlendim akşam akşam ya
son olarak şuan profesyonel destek almam mümkün değil ne maaşım nede sigortam var ayrıca yediğimi hemen yakmam lazım yani spor yapmam lazım çünkü metobolizmam yavaş çalışıyor dayı oğlu yemek yerken hemen yakıyor tuvaleti geliyor bebenin ama bende öyle değil ve sürekli yakmam lazım sinirlendim akşam akşam ya