Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ahşap boyamacılar

Ahşap boyaylan uğraşmıyorum da ama uğraşmayı çok isterdim tv görüyorum çok hoşuma gidiyor çok güzel yapıyorlar...

ben 2002 senesinde ege ünv.fizik tedavide yatmıştım ve orda uğraşlarımız vardı ahşap boyamayı öğrendim çok zevkli gerçekten.

Bende bir zamanlar uğraşmıştım ahşap boyamayla

bende çok öğrenmek denemek istiyorum bu ahşap boyamayı.eminim çok zevkli bi işdir.

Serapcığım yaptığın güzel çalışmaları görmeyi çok isterim bende inşallah Denizliye geldiğimizde görürüz diye umuyorum... 8)

Ellerine sağlık serap süper olmuş bunlar yaf.Çöp tenekesi ve sandalyeye bayıldım.
Paylaşım için teşekkürler.

Çalışmalarınız çok güzel ve çok şık. Ellerinize sağlık. Paylaştığınız için teşekkürler sevgili serap81.

hepside bir birinden güzel..elinize sağlık...

Hepsi harika bayıldım ellerinize sağlık.
paylaşım için tşler.

3313xc1.jpg

mükemmel olmuş elinize sağlık...

Ortaya çok hoş şeyler çıkmış..Özellikle deniz kabukları olan boyamaları çok beğendim...

Kullanmaya kıyamaz insan bunları Serapcım:) Eline sağlık.

Harika olmuş hepsi...böyle el işi, göz nuru yapılan herşeye çok büyük saygı ve hayranlık duymuşumdur hep. Emeğinize sağlık.

Harika :) Eline sağlık Serap .
Bir dönem ben de çalışmıştım , gerçekten zevkli bir uğraş .

hepside çok güzell bayıldım ya.
eline sağlık:)

Hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık:) Hayal gibi bende midye kabuklu olanına bayıldım:))

Hepsi çok güzel olmuşlar, harikalalar...
Ellerine sağlık serap...

Mükemmel olmuş bence.. Ellerine sağlık arkadaşım..

cok guzel ellerine saglik bende rapido cizimleri yapiyorum ahsap ve seramik uzerine resim nasil ekleniyor bilmiyorum bende paylasmak isterim calismalarimi...

Hobi olarak ahşapla ilgilenen varmı.izmir de ahşap kursu varmı

Ahşap işine çok meraklıyım ama kurs alabileceğim bir yer aryışı içindeyim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.(izmir de)

Yetenekli arkadaşım benim ya hepside çok güzel olmuş ellerine,gözüne,emeğine sağlık canım:)

bu nasıl bir sabır nasıl bir özveridir gerçekten hayran kaldım bırakın böyle bir çalışma ortaya koymayı iki fırça sürsem tuale baygınlık geçiriyorum gerçeten tebrik ederim ellerinize gözlerinize sağlık
kolay gelsin:)

Serapcım ellerine sağlık..
Yaptığın çalışmaları canlı görme imkanı buldum hepsi birbirinden güzel..:)

Üst Alt