Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aheste

Ne_Mutlu

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
1
[FONT=Helvetica][FONT=inherit]
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Aheste aheste gitmeye yol aldım...[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Ruhumda yaşadıklarımının kalıntıları
Ve yaşayamadıklarımın özlemleri ile [/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Aheste,aheste gitmeye yol aldım[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Düşlerimde geçmişin sadece kısmi güzellikleri
''Hadi canım sende, kendini kandırıp durma'' dedirten gelecek özlemleri...[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Dün, güzeldi diyemiyorum[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Bugün ise yine dün gibi eskidi gitti...[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]Yarınım ise yok gibi bir şey...[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit]Ne çare ki;
Yaşadıklarım ve yaşayamadıklarım arasında
Hiçliği doğru aheste aheste gitmeye yol aldım.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit]
[/FONT]
[/FONT]

Üst Alt