Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır özürlü anneme bakım maaşı için başvurduk. Ne kadar maaş bağlarlar?

Takipçi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Meraba arkadaşlar ben tam anlayamadığım bişeyi öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ben anneme bakıyorum şuan bakici maaşına başvurdum ama öğrenmek istedigim sey 1 500 tl maaş bakici maaşı mı yoksa üç aylikmi annemin raporu %80 ağır özürlü şimdiden teşekkür ederim

@Takipçi evde bakım aylığı için baş vurmuşsunuz. eger talebiniz onaylanırsa il müdürlüğünün onay tarihini takip eden 1 aylık bakım hizmetinin ücretini soraki ay alacaksınız. evde bakım aylık miktarı 1027 TL'dir. her ay alacaksınız.

2022 engelli aylığı 3 aylık ödenir. % 70 ve üstü raporu olan engellilere 3 ayda bir 1699,47 TL ödenir.

NOT: bu verdiğim rakamlar 2017 yılının ikinci altı ayı için geçerlidir. 1 Ocak 2018 itibariye miktarlar yeniden belirlenecektir.

Üst Alt