Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır ameliyatlar sonrası anlamsız sözler söyleme ve halüsinasyon görme..?

mharman

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun, babam geçen yıl kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu ancak hayata döndürüldü ardından kalp yetmezliği oluştu. Bundan sonra kalp piliyle her şey yolunda gidiyordu, beyninde hiçbir şekilde hasar oluşmadı. ta ki 10 gün önceye kadar. Babamı sarılık şüphesiyle hastaneye kaldırdık ve safra kesesinde taş çıktı. Ancak sorun bundan da öte babam hastaneye yattığı günden sonra değişmeye başladı. Yani tuhaf şeyler söylüyor, mesela olmayan bir şeyi olmuş gibi. Örnek vermek gerekirse; Çatıdan su akıyor, yerde neden böcekler var gibi. Biz bunların ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyoruz. Bir kaç kişiye sorduğum da bu durumları yaşadığını söyledi ancak bu beni çok üzmeye başladı. Sizlerin başına böyle şeyler geldi mi ?

Arkadaşım anestezi sonrası bu tür şeyler olabilir. Genellikle bu belirtiler 2-3 hafta içinde azalarak kaybolur. Azalma olmazsa nöroloji veya psikiyatri ile görüşebilirsiniz.

mharman

Delirium diye bir şey bu. Çoğu zaman bir ilacın yan etkisi oluyor. Onu kesince büyük oranda düzeliyor.

bizim eniste bobrek yetmezliginden hastaneye yatmisti. ne olacak ilac serum dayadilar. ziyarete gittigimizde bi konusuyo ama kendi hasta olsada. tamam bu kafayi yemis dedim kendi kendime. 2 yil oldu ilaclariyla senden benden iyi:eek:korkmayin, agir ilaclari bunye kaldiramadi besbelli.

Benim babamda 2016 da kalp krizi geçirdi. İlk başlarda çok çok sinirli bir bünyeye dönüştü. Daha sonra psikiyatri doktoruna gitti. Bu seferde şeker gibi pamuk gibi bir adam oldu. Bizde daha doktora götürmedik bu hali iyi diye.

Anestezi dediğin şey morfin ağırlıklı uyuşturucudan yapılıyor .

mharman

Neredeyse ayyyyyynı durumda bir yakınım var şimdi. O da safra kesesini aldırdı vs. Sizin hastanızın durumu nedir?

Üst Alt