Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

açılmayan fotoğraf ve videolar

yelpaze

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
1
bazı sitelerde ki, bazı fotoğrafları ve videoları açamıyorum.

açılan fotolarda "ok" işareti olurken, tıklayınca açılıyor.
açılmayanların sağ üst köşe kırpılmış, alt köşe ise bölünmüş oluyor.

problem çözülürmü ?

yelpaze kırık link veya alıntının yanında küçük resim çerçevesi var ise onu fare ile işaretleyerek ara tuşuna bas . Tarayıcının başka sekmesinde o linkin adresi çıkar .

@yelpaze kırık link veya alıntının yanında küçük resim çerçevesi var ise onu fare ile işaretleyerek ara tuşuna bas . Tarayıcının başka sekmesinde o linkin adresi çıkar .
adam bir balık yakalamış, resmini de sitede yayınlamış.
açılmıyor bende.
ama, başkaları görüp yorum yapıyorlar.

Hızlı resim com , ımg yükle com dan veya ımagevisit com dan yüklenilmiş ise o siteleri ziyaret edersen pc o resimleri açar . Biz hızlı resim yükle kullandığımızdan ve sürekli sitesini ziyaret ettiğimizden anında resimler açılıyor .

Hızlı resim com , ımg yükle com dan veya ımagevisit com dan yüklenilmiş ise o siteleri ziyaret edersen pc o resimleri açar . Biz hızlı resim yükle kullandığımızdan ve sürekli sitesini ziyaret ettiğimizden anında resimler açılıyor .
öyle değil be canım arkadaşım.
aynı sitede bende bilgisayarımdan özel resimlerimi paylaşabiliyorum. hızlı resime gerek yok orada.
-DORLİON-
şu sayfada ki resimleri sen görebiliyormusun ?
ben göremiyorum.

https://www.akvaryum.com/Forum/aqua...yugu_izlenimlerim_ve_soylesi__k578890_sn1.asp

@yelpaze attığın linkte ana sayfada imageshack yükle bildirimi çıktı yüklemedim . Forumda bir konuya tıkladım resimler açıldı , diğer başlıklara da tıkladım resimler açıldı .

V98m5Z.png

zjO9vj.png

Akvaryum com un eski üyesiydim , defalarca ödül vermek için mesajlar göndermişlerdi . Ödül için değil bilgi paylaşımı için bulunuyorum diyerek red etmiştim . Ödülleri 1 kg balık yemiydi :)

Benim günlükteki eklediğim fotolar da açılmıyor, konunun bütünlüğü bozuldu...

selda* Hızlı resim com a üyelik almadan fotoğraf yüklediğin için görüntüleme süresi dolmuş . Üyeliksiz yüklemelerde bir süre sonra siteleri tarafından siliniyor .

@yelpaze bence hiç yükleme , mesajın yazıldığı tarih çok eski ve resim desteği kalkmıştır . Yükleme yapsan da büyük ihtimalle arşivlerinden silinmiştir . Merak ettiğin balığın adını belirttilerse google görselden incelemek en iyisi :)

Üst Alt