Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıktan üniversite şartlari..?

kepez1864

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben açıktan liseyi bitirip ekpss sınavına girdim ve yetmiş altı puan aldım ilk atama olmadı 2. atamayı bekliyorum ve atanma ümidim yok ben bir sonraki sınava en azından 2 yıllık üniversite mezunu olarak girip şansımı arttırmak istiyorum
ben nasıl bir yol izlemeliyim açıktan ve uzaktan diye 2 yol var bildiğim kadarıyla bunlardan birini yapmak istiyorum LYS yemi girmem gerekiyor yoksa direk başlayabiliyormuyum bir yol gösterirseniz memnun olurum.

YGS 1. Basamak sınavından 140 ve üstünde alıp istediğin açık öğretim programına kayıt yaptırabilirsin. Tek koşul 140 geçmek oda çok zor değil herkesin yapabileceği bir şey.
Türkçeden 5, Matematikten 5, Sosyalden 5, Fenden 5 net yaptınmı toplam 160 soruda 20 net yaparsan bütün bölümlerden 140 ı geçersin çok basit yani.

Üst Alt