Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim okumak istiyorum ama nasıl?...

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben 2006 lise mezunuyum.Fredrik atajsi yani kas hastalığı rahatsızlığım var.O sene yani 2006 da ilk bu hastalığım ortaya çıktığında başta pek önemsemedim ama sonra işte bu hale geleceğim aklımın ucuna bile gelmezdi :( okulda dersleerm de çok iyiydi.Ösys ye girdim 2006 da istedğim üni de istedğim bölümü tercih edecek bi puan da almıştım ama maalesef hastalığım engel oldu çok sevdğim eğitimime devam etmeye :( üni okuyamadım hayattan koptum-eğitimden soğudum :( masum hayallerimin çoğunu bu gaddar hastalık yüzünden gerçekleştiremedim..Şimdi yaşım 27 evdeyim ve hiç yürüyemiyorum artık..Acaba açıköğretimden bi üni bitirmek istersem bu ihtimal mevcut mudur?Pek bi bilgim yokta açıköğretimle ilgili..Rica etsem bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendireblirler mi bu konuda?Sınavlarına nasıl girerim?Tamamen evde mi çalışmam gerek?Başvurusu nasıl yapılıyor?Kolay bişi mdir-yoksa zor mudur açıköğretm?Normal üni bitirmeden farkı nedir?Beni bilgilendirirseniz ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar.. :D

Üst Alt