Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıkögretim lisans mezunu olmak için ne yapmalıyım?

mesan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
arkadaslar acıkögretimden 4 yıllık herhangi bir bölümü okumak için neler yapmam gerekli?
2004 lise sayısal mezunuyum ygs ye başvurdum.sınav sistemi hakkında pek bilgim yok çukurova üni. hizmetli kadrosundayım ekpss ile yerleştim.kamu yönetimi işletme iktisat kısacası 4 yıllık herhangibi bir bölüm olabilir.yardımlarınızı bekliyorum...

YGS'ye son başvuru 19 Ocak, yani yarın. Başvuru osym üzerinden yapılıyor. Başvuru yaptıysanız, Mart ayında sınava giriyorsunuz. Bazı lise bölümlerine sınavsız geçiş hakkı tanınıyor. Sınavsız geçiş hakkınızın olup olmadığını OSYM'den öğrenebilirsiniz. Gerçi siz başvuru yapmışsınız. Sınavlardan sonra seçebileceğiniz 2 veya 4 yıllık bölümlerden birisini seçerek (örn. Kamu Yönetimi) kayıt oluyorsunuz. OSYM tarafından o bölüme yerleştirildikten sonra, harç yatırıp, seçmiş olduğunuz AOF bürosundan gidip sorumlu olduğunuz ders kitaplarını alıyorsunuz. Sonra belirli tarihlerde sınav yerinize gidip sınavlara giriyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun, başarılar..

arkadasım minumum kaç puanalmam gerekli birde tm2 ,
tm3, gibi puan türleri nasıl oluyor
180 veya üstü puan alırsam lys ye girmem gereklimi
ilginiziçin şimdiden teşekkürler...

Aöf bürolarına sağlık raporunuz ile giderseniz harç ve kitap ücreti ödemiyorsunuz haberiniz olsun.

Puan olarak barajı geçmeniz yeterli :)
Başarılar diliyorum...

Üst Alt