Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim Fakültesi Yardımcı kitabı vermek istiyorum..?

Tuba

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Açıköğretim Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 3. sınıf yardımcı kitabı var elimde.

( Murat Yayınları ve Karacan'ın nokta atış soruları)

İhtiyacı olan varsa, göndermek isterim...

Kitap konusunda çok duyarlısınız,keşke herkes sizin gibi düşünse...1.ve 2.sınıf kitapları da mevcut mu;yoksa sadece 3. sınıf kitapları mı mevcut?Bu konuda bilgilendirir misiniz??

Hayır, birinci ve ikinci sınıf kitaplarımı bir arkadaşıma vermiştim. O yüzden sadece 3. sınıf kitabı var.

teşekkür ederim tuba.

Sizin istediğiniz kitap(lar) varsa;hemen gönderirim İstanbuldayım buralarda her kitap mevcut..ismini yazın yeter tuba..

Kitap hk..

Tuba;
Tuba merhaba, kitaba talibim;)

Avcis malesef verdim bir arkadaşa kitabı. Ama inşallah 4. sınıfınkini sana veririm.

Tuba arkadaşımız bu yardımların için bende alacak olan arkadaşlar için teşekkür etmek istiyorum..

Açıköğretim Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 4. sınıf yardımcı kitabını vermek istiyorum şimdi de. Murat Yayınları'nın yine...

Açık öğretim fakültesi kamu yönetimi 3. Sınıf Kitaplarını vermek istiyorum (Yabancı dil hariç) 2 Kitap Murat yayınları. İhtiyaç sahibi arkadaşlara kargo ücreti kendilere ait olmak üzere göndere bilirim. İhtiyacı olanlar. kubiyardim@hotmail.com adresine e-mail gönderebilirler. Benimde 4. sınıf kamu yönetimi yardımcı kitaplarına ihtiyacım var gönderebilecek arkadaş varsa sevinirim.

Ben de sosyoloji 1. sınıf Murat Yayınları'nın yardımcı kitabını verebilirim ama çalışkan bi öğrenci olduğum için altı çizili tabi :D

Arkadaşlar kitapları vermiş bulunmaktayım.

1.sınıf uluslar arası ilişkiler 2 adet murat yayınları kitabımı ihtiyacı olana yollayabilirim.benimde 2. sınıf uluslar arası ilişkiler kitabına ihtiyacım var.

bana çok acil aöf sosyoloji 1.sınıf murat yayınları yada egem yayınları yardımcı kitabı lazım arkadaşlar bu konuda yardımm!!!!
bu yıl özet kitapları yasaklandığı için bulamıyorum geçmiş yıllardan elinde olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsinler lütfen...

cicikıs;
hala duruyosa kitabın almak istiyorum acil!!!::((((

Üst Alt