Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıköğretim Fakültesi Yardımcı kitabı vermek istiyorum..?
Kitap konusunda çok duyarlısınız,keşke herkes sizin gibi düşünse...1.ve 2.sınıf kitapları da mevcut mu;yoksa sadece 3. sınıf kitapları mı mevcut?Bu konuda bilgilendirir misiniz??
Açıköğretim Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 4. sınıf yardımcı kitabını vermek istiyorum şimdi de. Murat Yayınları'nın yine...
Açık öğretim fakültesi kamu yönetimi 3. Sınıf Kitaplarını vermek istiyorum (Yabancı dil hariç) 2 Kitap Murat yayınları. İhtiyaç sahibi arkadaşlara kargo ücreti kendilere ait olmak üzere göndere bilirim. İhtiyacı olanlar. kubiyardim@hotmail.com adresine e-mail gönderebilirler. Benimde 4. sınıf kamu yönetimi yardımcı kitaplarına ihtiyacım var gönderebilecek arkadaş varsa sevinirim.
1.sınıf uluslar arası ilişkiler 2 adet murat yayınları kitabımı ihtiyacı olana yollayabilirim.benimde 2. sınıf uluslar arası ilişkiler kitabına ihtiyacım var.
bana çok acil aöf sosyoloji 1.sınıf murat yayınları yada egem yayınları yardımcı kitabı lazım arkadaşlar bu konuda yardımm!!!!
bu yıl özet kitapları yasaklandığı için bulamıyorum geçmiş yıllardan elinde olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsinler lütfen...
cicikıs;
hala duruyosa kitabın almak istiyorum acil!!!:(((