Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim Fakültesi ders çalışma konusunda yardımcı olur musunuz?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Kitapları aldıktan sonra önümüzde maksimum 3 aylık bir çalışma süresi kalıyor fakat yetmez gibi geliyor bana bütün kitaplar için 2000 sayfaya yakın.Asıl konuya gelirsek her sınav için kitabın başından sonuna mı sorumluyuz yoksa belli bir yere kadar mı sorumluyuz her sınav için ?

Eğer belli bir bölüm yoksa tamamından sorumluysak nasıl çalıştığınız konusunda yardımcı olursunuz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Merhaba. İlk sınav için 1_4 üniteye kadar sorumlu olunuyor. 2.sınavda 1_8.ünitelerden... AÖF ün verdiği kitaplardansa yardımcı bi kitap alıp ona çalışmak daha iyi. Murat yayınlarını önerebilirim.

Vizeler, yani ilk sınav ünitelerin yarısından.yani 8 ünite varsa dördünden sorumlusun. Finalde de diğer dördünden. Yardımcı kitap almanızı tavsiye ederim. Yoksa yetişmiyor ve ayrıca kitaplar çok fazla detaylı ve dolambaçlı anlatıyor. Başarılar

Güz Dönemi Ara sınavı: 6-7 Aralık 2014
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı : 24-25 Ocak 2015

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme: 23 Şubat - 6 Mart 2015

Bahar Dönemi Ara sınavı: 25-26 Nisan 2015
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 6-7 Haziran 2015

ilk dönem güz dönemi 1-4 ünite arası vize 1-8 ünite arası final 2. dönem bahar dönemi 1-4 ünite arası vize 1-8 ünite arası final Açıköğretim e-Öğrenme Portalı tc ile giriş yaparsan çalışma alanından videoları izleyebilirsin

Zaman yeter kadeşim merak etme
Sen kitapların konularını hızlıca oku bazı yerleri okumana bile gerek yoktur. Önemli gördüğün yerlerin altını çiz...Sonundaki sorularıda çöz ve işaretle. birde geçen sene çıkmış soruları indir. Onlarıda çöz ve üzerine işaretle cevaplarını. Onur belgesi garanti. Yüksek onur bile olabilir.

bende sadece ilgili bölümlerin testlerini internetten çıktı alırsan büyük kolaylıkla yüksek notlar alman mümkündür.
Çünkü açık öğretim kitaplarındaki bilgi bir kısır döngü olduğu için dönüp dolaşıp aynı soruları bir yerde sormak zorunda kalıyor.. :)

Sağolun çok yardımcı oldunuz büyük yük kalktı kitabın yarısı kadar

Bir de AÖF sınavlarını çalışırken ;

Hangi kaynaklardan Günde kaç saat Çalışıyorsunuz ?

Kendince ders çalışmak ve sınav geçmek için taktik geçiren arkadaşlarımız varsa bir yardımcı olsun lütfen.

Konular çok uzun ve çok sıkıcı

Ben geçmişte çıkmış sorulara çalışmanı tavsiye ederim. Murat yayınlarının soru bankasını tavsiye ederim.

Üst Alt