Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Öğretim mezunlarının kamuda çalışma statüleri..?

tetra

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
4yıllık acık öqretım mezunu olmus biri ile normal ön öqrenım qormus üni. mezunu KPSS De eşit sarttamı yarısır...bi sorumda enqellı kişiler acık öqretım üni. okuyup KPSS YE qırmeden ömss qırse yüksek lısanscı olArak memur olabılır mi ?

Lisans mezunları ve ömss ikilisi ???

mrb. ben ozan yasım 18 suan açıktan uqrasıyorum lisans mezunu olmak için... lisans mezunu olunca KPSS YE deqıl de ÖMSS ye qırsem yıne kendı lısans dalıma qore ıs olanaklarına atanabılır mıyım? cevap beklıyorum lütfen :confused:

Atanırsın arkadaşımda bizim alfabemizde "q" harfi yok. Güzel Türkçemizi kullanırken biraz dikkatli olursan sevinirim.

alıskanlık olmus valla tamam güzel kullanıcam... tesekkur ederım...

lisansta sağlık sektöründe bir meslek seçer isen ömss den düşük puan alsan bile atanma imkanın çok yüksek,sosyolog ,psikolog,sağlık teknikeri vs

iktisat veya kamu yönetımi secmek istıyorum.bu dallara göre atanabılme durumu nedır? mehmet kardesim...bıraz bılgı verırsen

Lisan veya Ön Lisan mezunlarının ÖMSS(EMan düSS)DE açıkta kalma ihtimali çok düşük!Puan az olsa bile kolay atanır.

iktisat kamu yönetimi kpss ye göre çok yüksek puan alman gerek zaten yeterince yığılma var orada ama engelli işletme mezunu ne kadardır bilemiyorum.bunda normal memurluga atanma şansın olur daha sonra da ykselme sınavıdır felan kadrona geçişin olabilir.

Kpss de puanı 85 olup, ÖMSS de 75 alan atanıyor. Sanıyorum ki puan degılde artık sansa kalıyo gibi bu atanma durumu. ilk atamada kımse kendı kadrosuna mevkisine giremıyor ki. ıktısat işletme farketmıyor sanırsam... o da memur olarak tercıh yapıyor dıgerıde...

Üst Alt